Google Pixel Watch-prijzen lekken, en het is meer dan verwacht

0
28
Google

Na jaren van geruchten en hype zal Google eindelijk de Pixel Watch uitbrengen tijdens zijn productlanceringsevenement in oktober. We weten er echter al genoeg over en de laatste lekken suggereren dat het eerste horloge van Google een hoog prijskaartje zal hebben.

Google is helemaal klaar om op 6 oktober het podium te betreden en de nieuwe Pixel 7, Pixel 7 Pro en zijn fraaie nieuwe Pixel Watch aan te kondigen. Eerder dan gepland ontvingen de mensen van 9to5Google gelekte afbeeldingen van een winkelapparaat, wat een relatief hoog prijskaartje van $ 349 voor de wearable suggereerde. Bovendien zal het Wi-Fi+Cellular-model nog meer kosten en kopers ongeveer $ 400 kosten.

Hoewel de prijs niet al te slecht is, is het meer dan veel van de concurrentie , en er zijn tal van geweldige smartwatches en wearables beschikbaar voor een lagere prijs.

GERELATEERDGoogle Pixel Watch: alles wat we tot nu toe weten

Samsung's indrukwekkende nieuwe Galaxy Watch 5 kost bijvoorbeeld slechts $ 280 of $ 310, afhankelijk van welke maat je krijgt, het nieuwe horloge van Google in dezelfde prijscategorie plaatsen als de Apple Watch.

Nogmaals, dat is niet per se slecht als het ontwerp en de functies in orde zijn, maar we zullen voorlopig moeten afwachten. De gelekte materialen suggereren ook dat Google's Pixel Watch in drie hoofdkleurconfiguraties zal komen; Zwart, zilver en goud, met obsidiaan, krijt en hazelnootgroene banden.

Dingen kunnen een beetje veranderen tussen nu en de release, en we zullen alle details leren op 6 oktober.< /p>The 7 Best Smartwatches and Fitness Trackers of 2022 Beste algehele Fitbit Versa 3 Amazon

$ 175,00
$229,95 Bespaar 24%

Nog een geweldige optie Garmin Venu 2 Amazon

$ 349,95
$ 399,99 Bespaar 13%

Beste budget Wyze Band Amazon Beste voor Android-telefoons Samsung Galaxy Watch 4 Amazon

$ 249,99
$329.99 Bespaar 24%

Beste voor iPhone-gebruikers Apple Watch Series 7 Nu winkelen Beste voor hardlopers Garmin Forerunner 245 Muziek Amazon

$210.00
$349.99 Bespaar 40%

Het beste voor multisportatleten Garmin Forerunner 745 Amazon

$381.30
$ 499,99 zo ve 24%

via 9to5Google