Få en blixtsnabb MacBook Pro med M1 Pro-chip för $400 rabatt den här veckan

0
94
Apple

Medan Windows kan vara ett av de ledande operativsystemen på planeten , MacOS har sakta vunnit mark. Mycket av denna tillväxt drivs av fantastisk hårdvara, som denna MacBook Pro 14-tums bärbara dator med ett M1 Pro Apple Silicon-chip, nu nere på 1 599 $ ($ 400 rabatt) under en begränsad tid.

RELATERATVad är ARM-processorer och kommer de att ersätta x86 (Intel)?

Om du aldrig har använt en bärbar dator med Apples förstaparts M1- (eller M2)-chip, är det en njutning. Till skillnad från de x86-baserade Intel- eller AMD-chips som du hittar i en vanlig Windows-maskin, är Apple Silicon M1 designad med ARM-arkitekturen, samma ritning som chippet i din smartphone. Även om du kan läsa mer om vad som skiljer x86 från ARM i vår fullständiga förklaring, är resultatet att M1 körs mycket svalare, snabbare och mer effektivt än praktiskt taget alla andra bärbara Windows-datorer på marknaden.

Jag har använt en M1-utrustad MacBook Pro i flera år nu, och under den tiden har jag hållit inte mindre än 50 webbläsarflikar öppna dygnet runt, jag får sällan slut på batteri under en arbetsdag, och Jag har bara hört fläkten sparka på tre eller fyra gånger. För en Intel-baserad Windows-användare (eller till och med en äldre Mac-användare) låter dessa bedrifter som fiktion, men för en M1-användare är det bara ännu en vanlig dag vid tangentbordet. Och det är fantastiskt.

MacBook Pro 14

MacBook Pro 14″ har ett kraftfullt M1 Pro-chip, 16 GB minne, 512 GB lagringsutrymme och ditt val av ett Space Grey eller Silver-chassi.

Köp nu

När du är redo att uppleva kraften och prestandan hos en M1 Mac själv, kanske du vill överväga att plocka upp modellen som ingår i dagens affär. För $1 599 ($400 rabatt) får du en MacBook Pro 14″ bärbar dator utrustad med 16 GB minne, 512 GB SSD-lagring och ett 14-kärnigt M1 Pro-chip, allt packat i ditt val av ett Space Grey eller Silver-chassi.

Du har möjlighet att uppgradera till 1 TB lagringsutrymme och ett mer kapabelt 16-kärnigt M1 Pro-chip, men om du väljer dessa alternativ kommer det slutliga priset att hamna i $2K-intervallet. Vilka specifikationer du än väljer har du fram till söndagen den 25 september tills den här affären är klar.

LÄS NÄSTA

  • › AMD kommer att tillkännage nya RDNA 3 GPU:er den 3 november
  • › Hur man avblockerar Spotify
  • › NVIDIA’s RTX 4000-seriens grafikprocessorer är uppgraderingen vi alla ville ha
  • › Windows 11’s 2022-uppdatering är här, filutforskaren flikar snart
  • › Hur man tar ögonblicksbilder i VLC
  • › Så här installerar du Windows 11’s 2022-uppdatering (22H2)