Beyond Meat-chef avstängd efter att ha bitit man i näsan

0
24

Köttsubstitutbolaget Beyond Meat stänger av sin operativa chef Doug Ramsay, sedan han gripits efter ett bråk i helgen. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande. Hans arbetsuppgifter kommer att tas över av tillverkningschefen Jonathan Nelson. Det var i helgen som Ramsay hamnade i slagsmål med en man efter en collegematch i fotboll. Han ska då ha bitit av en bit av den andre mannens näsa och greps misstänkt för hot och misshandel, skriver Bloomberg och hänvisar till rättegångsdokument. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. Just nu får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.