Anker Soundcore Space A40 Earbuds Review: Imponerande ljud för mindre

0
32

Betyg: 9/10 ?

 • 1 – Absolut hett sopor
 • 2 – Sorta Ljummet sopor
 • 3 – Starkt felaktig design
 • 4 – Några fördelar, många nackdelar
 • 5 – Acceptabelt ofullkomlig
 • 6 – Tillräckligt bra för att köpa på rea
 • 7 – Utmärkt, men inte bäst i klassen
 • 8 – Fantastiskt, med några fotnoter
 • 9 – Håll käften och ta mina pengar
 • 10 – Absolut design Nirvana

Pris: 100 USDAmazon Soundcore

Jag har haft massor av äkta trådlösa hörsnäckor genom åren, och även om tekniken fortsätter att förbättras är det inte alla märken som lever upp till förväntningarna. Men Ankers ljudvarumärke kan vara på god väg att erbjuda ett mer prisvärt alternativ till billigare alternativ som Apples AirPods, Samsungs Galaxy Buds eller Google Pixel Buds Pro. Soundcore Space A40:s lista över funktioner, inklusive aktiv brusreducering (ANC), anpassningsbara ljudprofiler och ett kompakt trådlöst laddningsfodral som rymmer 50 timmars laddningstid, är tillräckligt omfattande för att du ska tigga frågan: “Behöver jag spendera mer pengar för kvalitetsljud?” Svaret är att det beror på.

För sitt mellanpris överraskade Soundcore Space A40 äkta trådlösa öronsnäckor mig med deras kvalitet och långvariga batteri. Dessa hörsnäckor är inte bara lätta och bekväma (hej, fem storlekar på öronsnäckor!), utan de lever upp till det mesta av den hype som Anker har gjort runt dem. Det finns dock några anledningar till varför du kanske tackar nej till dessa hörsnäckor om du är en audiofil som letar efter det bästa av det bästa.

Här är vad vi gillar

  < li>Anpassade EQ-inställningar och förinställningar
 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Batteriet räcker och håller
 • Snabbladdningsfunktionen sparar tid när du är på språng
 • Bekväm att bära hela dagen

Och vad vi inte gör

 • Automatisk avstängning utlöses endast när du kopplar från en Bluetooth-enhet< /li>
 • Ingen öronavkänning för att automatiskt pausa ditt ljud
 • Beröringskänslighet är inte alltid på plats

Review Geeks expertgranskare går praktiskt in i varje produkt vi granskar. Vi testar varje hårdvara i timmar i den verkliga världen och kör dem genom riktmärken i vårt labb. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt och samlar aldrig ihop andras recensioner. Läs mer >>

Innehållsförteckning

Design: Bekväm nog för att bäras hela dagen
Ljudkvalitet: Bra prestanda för priset
    Space A40-mikrofonprov utan bakgrundsbrus
    Rymd A40-mikrofonprov med bakgrundsbrus
Batterilivslängd: Dessa kommer att hålla dig lyssnande i timmar
Bör du köpa Anker Soundcore Space A40-hörlurar?

Design: tillräckligt bekväm för hela dagen

Cianna Garrison/Recensionsnörd figur>

 • Mått: Hörlurar: 0,94 x 0,74 x 0,94 tum (24 x 19 x 24 mm), Laddningsfodral: 2 x 2 x 1 tum (50,8 x 50,8 x 25,4 mm)
 • Vikt: Hörsnäckor: 0,17 oz (4,9 g) vardera, laddningsfodral: 1,7 oz (48,4 g)
 • Vatten och svettmotstånd: IPX4
 • Kontroller: Beröringskänsligt gestområde

I Space A40-lådan hittar du hörsnäckorna, ett trådlöst laddningsfodral, en USB-C-laddningskabel, öronsnäckor i fem storlekar, en snabbstartsguide och en säkerhetsmanual. Snabbstartguiden innehåller en enkel förklaring av Space A40’s funktioner och är allt du behöver för att börja använda dem direkt.

För att komma igång följde jag riktlinjerna för att testa vilka öronsnäckor som passar mig bäst innan jag laddade upp knopparna. Jag behövde ladda ner Soundcore-appen på min Android-telefon. De med iPhones kommer att vara glada att veta att Soundcore-appen också finns tillgänglig i App Store.

Med min föredragna storlek (Små) tips på Space A40-knopparna testade jag passformen via appens passformstest. Appen uppmanade mig att placera öronsnäckorna i öronen, lyssna på ett kort musikklipp och justera telefonens volym. Båda öronsnäckorna hade en bra tätning, men det är viktigt att notera att, enligt appen, gav alla storlekar utom XL en bra tätning, trots att de var för stora eller små för mina öron.

I slutändan fastnade jag för storleken små spetsar för maximal komfort. Att bära öronsnäckorna i timmar i sträck kändes aldrig obehagligt—de’de är lätta och säkra nog att bära hela dagen.

Mina Soundcore Space A40-öronsnäckor kom i en snygg svart (även om de också finns i blått och vitt). Laddningsfodralet är av svart plast med en matt finish, rundade kanter, en metallisk Soundcore-logotyp, en Bluetooth-parningsknapp och ett LED-laddningsfönster. Samtidigt har själva öronsnäckorna ett svart plastchassi, ett matt silver beröringskänsligt gestområde med en logotyp i mitten, två pogo-stiftkuddar för laddning och sex mikrofoner totalt.

Att ansluta till Bluetooth var lätt& #8212;när du väl har installerat Space A40-knapparna ansluter de snabbt varje gång du tar ut dem ur laddningsfodralet.

Ljudkvalitet: bra prestanda för priset

Cianna Garrison/Recensionsnörd

 • Bluetooth-version: 5.2
 • Codecs: SBC, AAC, LDAC (endast Android)
 • Ljudfunktioner: Multipoint, ANC , Transparensläge, Volym EQ, Anpassningsbara hörselprofiler

Jag tror att de flesta kommer att finna Space A40’s prestanda som en spelväxlare för 100 $. Som sagt, om du är en audiofil kanske du inte vill välja dessa hörsnäckor framför något dyrare.

Efter att ha lyssnat på några låtar märkte jag att mellantonerna var lite tråkigare än jag skulle vilja. Basen kom igenom stark och stadig, medan de högre tonerna saknade lite gnistra. Men Soundcore’s app erbjuder massor av anpassningsbara funktioner, så du behöver inte hålla fast vid standard EQ. När jag väl skapade en HearID-profil i appen, som hjälper dig att få ett anpassat ljud baserat på ett hörseltest, märkte jag att mellan- och högnivåerna lät mycket bättre.

Växla vy i full storlek1 av 7Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa Bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild Föregående bild Nästa bild

Med Soundcores rikliga EQ-inställningar upptäckte jag att det inte fanns något jag inte kunde förbättra med lite justeringar. Till exempel ville jag ha lite mer energi när jag lyssnade på ljudboksversionen av Dervla McTiernan’s The Ruins. Det är här “Ljudeffekter” alternativ kommer väl till pass.

Under “Standard” avsnitt finns det många alternativ att välja mellan, beroende på vad du lyssnar på. Förutom EQ-inställningar som “Bass Booster” och “Akustisk,” det finns också ett “Spoken Word” inställning, som jag tyckte fungerade bra för ljudböcker.

Jag testade även Custom EQ-funktionen, som låter dig skapa profiler för olika media och spara dem. Mina “Ljudböcker” profilen höjde mellantonerna och gjorde det roligare att lyssna.

Både Custom EQ och Soundcores förinställda EQ-profiler förbättrade min lyssningsupplevelse. Om jag försökte lyssna på klassisk musik med “Klassisk” EQ påslagen eller “Jazz” inställningen för jazz- och bluesartister var jag imponerad av de tonala förbättringarna som förinställningarna gav ljudet. Soundcore-appen gör Space A40-öronsnäckorna bättre, tack vare dess strömlinjeformade, anpassningsbara tillvägagångssätt.

RELATERATVarför gör brusreducerande hörlurar ont i mina öron?

Dessa Soundcore-öronsnäckor lyser mest i sina funktioner för Multipoint, Transparency och Active Noise Cancellation (ANC). Deras transparensläge fungerar bra, med möjligheten att vara “Fullly Transparent” eller välj “Vocal Mode,” beroende på dina behov. Brusreduceringen erbjuder “Manuellt läge” eller “Adaptivt läge.”

ANC var min favorit över den manuella brusreduceringen, som ofta gjorde att jag fick ont ​​i öronen när den ställdes på “Strong.” Medan Soundcore hävdar att ANC blockerar upp till 98% av bakgrundsljudet, tycker jag att det påståendet är lite ambitiöst. Jag kunde fortfarande höra bullrig luftkonditionering eller disk som klingade med ANC på, men knopparna gjorde ett utmärkt jobb med att skära bort mycket ljusare bakgrundsljud som fläktar, pratande och tv-ljud.

Multipunktsfunktionen. fick mig att byta från min bärbara dator till min telefon sömlöst. Det var praktiskt taget ingen paus när man växlade mellan enheter, vilket överträffade mina förväntningar. Om du aldrig har provat Multipoint är det en enastående funktion som låter dig ansluta till två eller flera Bluetooth-enheter samtidigt, så att du snabbt kan växla mellan media, telefonsamtal eller vad du än är lyssnar på.

Cianna Garrison/Review Geek

Det beröringskänsliga området fungerar bra för det mesta, men ibland missar den din gest helt och hållet. Det finns också en fördröjning när du återupptar ljud som känns mindre lyhörd än det skulle kunna.

Tyvärr har Space A40-öronsnäckorna inte den automatiska öronavkänning som Google Pixel Buds Pro har, och det är ganska störande om du vill ta ut dem en stund utan att manuellt pausa ljudet på din telefon.

De sex integrerade mikrofonerna fungerar bra för att chatta i telefonen, men de är inte perfekta. Om du ringer i tysta miljöer har du inga problem, men i mer bullriga områden kan personen på den andra linjen ha svårt att höra dig. Men när du använder mikrofonerna för något som röstmemon eller en karaoke-app, presterar de förvånansvärt bra.

Space A40 Mic Sample utan bakgrundsbrus

Space A40-mikrofonprov med bakgrundsljud

Batteritid: Dessa kommer att hålla dig lyssnande i timmar

Cari Garrison/Recensionsnörd

  < li>Batteritid: 10 timmar med ANC avstängt, 8 timmar med ANC, 50 timmar med laddningsfodral ANC avstängt, 40 timmar med laddningsfodral ANC, 6 timmar LDAC ANC av, 5 timmar LDAC ANC, 30 timmars laddningsfodral LDAC med ANC avstängt, 25 timmar LDAC med laddningsfodral ANC

Soundcore Space A40’s batteritid gör det enkelt att ha dem i öronen hela dagen. Soundcore hävdar att knopparna har 10 timmars batteritid och upp till 50 timmar i laddningsfodralet. Jag har hittat detta korrekt om du använder dem med ANC avstängt. Men när ANC eller LDAC är på, minskar batteritiden avsevärt, i linje med laboratorietestspecifikationerna på åtta timmar med ANC eller sex timmar med LDAC.

En dag bar jag Space A40-knopparna i 5 timmar i sträck utan att förlora någon juice och hade fortfarande gott om lyssningstid kvar. När jag förvarade hörsnäckorna i laddningsfodralet hela veckan samlade jag på mig cirka 40 timmars användning innan hörsnäckorna började varna mig om att mitt batteri var lågt. Denna användning var med ANC och Transparency både på och av, beroende på min omgivning.

Snabbladdningsfunktionen ger dig upp till 4 timmars laddning på 10 minuter, och det är en livräddare om du är på väg någonstans dit du inte kan ladda. Efter 10 minuters laddning fick jag 3 och en halv timmes lyssningstid innan hörsnäckorna dog och behövde läggas tillbaka i laddningsfodralet. Med laddningsfodralet på full effekt fick jag ungefär fyra fulla laddningar av öronsnäckorna innan jag var tvungen att ladda fodralet med den medföljande USB-C-kabeln.

Ska du köpa Anker Soundcore Space A40-hörlurar?

Cianna Garrison/Recensionsnörd

För endast 100 USD, Ankers Soundcore Space A40 hörsnäckor är ett konkurrenskraftigt alternativ om du letar efter prisvärda öronsnäckor i mellanklassen. Med sin enastående batteritid, bekväma passform, lätta laddningsfodral och olika ljudfunktioner är det svårt att slå dessa knoppar. Men de är inte utan sina problem.

Om du föredrar funktioner som en bättre mikrofon, öronavkänning för automatisk paus och ett mer tillförlitligt beröringskänsligt område, kanske du föredrar att öka din budget och prova Apple AirPods Pro (2:a generationen), Sony WF-1000XM4 öronsnäckor, eller Samsung Galaxy Buds 2 Pro.

Men om du letar efter högpresterande öronsnäckor för en budget på 100 USD, får Soundcore Space A40-öronsnäckorna jobbet gjort och lite till. Köp ett par i svart, blått eller vitt idag för 99,99 USD.

Betyg: 9/10 Pris: 100 USD Amazon Soundcore

Här är vad vi gillar< /h3>

 • Anpassade EQ-inställningar och förinställningar
 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Batteriet räcker och håller
 • Snabbladdningsfunktionen sparar du är på språng
 • Bekväm för hela dagen

Och vad vi inte gör

 • Automatisk avstängning utlöses endast när du kopplar från en Bluetooth-enhet
 • Ingen öronavkänning för att automatiskt pausa ditt ljud
 • Beröringskänsligheten är inte alltid på plats