Verander een slimme camera in een beveiligingscamera op zonne-energie

0
24
Reolink

Er is een groot aantal batterijgevoede slimme beveiligingscamera's voor thuis die gemakkelijk te plaatsen zijn, maar hoofdpijn veroorzaken. Een zonnepaneel-add-on maakt het leven gemakkelijker wanneer u een camera buitenshuis gebruikt.

Waarom een ​​zonnepaneel gebruiken voor uw slimme camera's?

Als uw slimme beveiligingscamera's een oplaadbare batterij gebruiken, betekent dit dat u ze op een bepaald moment zult moeten opladen.

Dat is niet alleen in het algemeen een gedoe, maar het neigt er ook toe om de camera's op locaties te plaatsen waar geen ladder nodig is om toegang te krijgen. Want wie wil er nou balanceren op een ladder om de batterijen van slimme camera's te vervangen?

Helaas, als je de camera op een plek plaatst waar je hem gemakkelijk naar beneden kunt trekken en de batterijen kunt uitvegen zonder ladder , dat betekent dat het voor iedereen gemakkelijk is om naar beneden te trekken als ze daartoe geneigd zijn.

Door een zonnepaneel aan uw huisbeveiligingsproject toe te voegen, bespaart u niet alleen uzelf het gedoe van het slepen van de ladder voor elke batterijwissel, u verhoogt ook de fysieke beveiliging van uw cameralocatie door hogere punten meer haalbaar installeren.

Een zonnepaneel gebruiken met uw slimme camera

Slimme beveiligingscamera's zijn redelijk energiezuinig en, gelukkig heb je geen enkele serieuze zonne-installatie nodig om de stroom te behouden.

Er zijn verschillende modellen op de markt, zowel eerste partij geleverd door de camerafabrikant als externe aftermarket-additieven -ons, allemaal ongeveer zo groot als een 8×10 foto of kleiner.

Technische overwegingen

Hoewel het gebruik van een zonnepaneel voor uw beveiligingscamera's vrij eenvoudig is, zijn er een paar kleine overwegingen waar u rekening mee moet houden voordat u in het project duikt.

Ten eerste is het gebruik van een add-on voor zonnepanelen alleen haalbaar voor slimme beveiligingscamera's met een interne batterij. Hoewel, ja, je kunt een zonnestelsel opzetten dat een externe batterij oplaadt die op zijn beurt stroom levert aan je beveiligingscamera's, dat is een heel apart soort project en valt buiten het bestek van wat we bespreken hier. Zonder interne batterij werken je camera's op zonne-energie alleen als de zon schijnt.

Ten tweede wil je de documentatie voor je camera controleren en bevestigen dat de batterij kan worden opgeladen in de camerabehuizing zelf (in tegenstelling tot de vereiste om de batterij te verwijderen en op te laden in een dock) en dat de camera tijdens het oplaadproces operationeel kan blijven.

Als uw specifieke cameramodel beide dingen niet kan doen (opladen terwijl het volledig is gemonteerd en draaien tijdens het opladen), dan is het add-on-project voor zonnepanelen niet geschikt voor uw behoeften en zal het niet werken met je camera's.

Ten derde, let op het wattage en de output van een bepaald paneel. Sommige zonnepanelen op de markt leveren voldoende stroom om de camera te laten werken als de zon schijnt, maar niet genoeg om de camera te laten werken en op te laden. U zult dus uiteindelijk de batterij moeten opladen, maar u hoeft dit minder vaak te doen, omdat de camera alleen 's nachts op batterijen werkt.

Ten slotte, houd rekening met zowel uw geografische locatie als de individuele locaties waar u de camera's op zonne-energie op uw terrein wilt plaatsen. Als je in de diepten van Mordor woont en de zon nooit schijnt of als je de camera wilt hebben onder een overhangende schuur in een zeer schaduwrijk en zwaar bebost gebied, heb je misschien een suboptimale ervaring met zonnepanelen.

Overweeg een zonnecamerakit

Ring/Amazon

Als je je zoektocht naar beveiligingscamera's begint en een of meer camera's op zonne-energie wilt, overweeg dan om gewoon een kit te kopen die het paneel bevat.

Dan hoef je niet  #8217; je hoeft je geen zorgen te maken over het kiezen van een met de juiste connector of de juiste energie-output voor je behoeften, aangezien de kit al is ontworpen om direct uit de doos te werken.

Reolink heeft een verscheidenheid aan zonne-camerakits zoals deze 2K 4MP bullet camera en deze 2K 4MP pan-and-tilt camera.

Reolink 2K 4MP zonne-beveiligingscamera

Reolink-camera's bieden mensendetectie, lokale opslag en opladen via zonne-energie in één set.

Amazon

$ 149,99
$ 179,99 Bespaar 17%

Reolink biedt zelfs een mobiel model met 4G-ondersteuning als je een camera op zonne-energie ergens zonder wifi wilt plaatsen.

Je vindt ook zonnekits zoals deze Ringcamera + zonnepaneel of deze Arlo-startpakket met meerdere camera's en een extra zonnepaneel voor gebruik buitenshuis.

Een paneel selecteren voor uw bestaande camera

Bij twijfel kan het nooit kwaad om een ​​first-party zonnepaneel voor jouw specifieke camera te kopen. Als je het Ring-zonnepaneel voor je Ring-buitencamera of het officiële Arlo-paneel voor je Arlo-camera's koopt, krijg je precies wat je nodig hebt voor je specifieke camera zonder gedoe over specificaties of connectoren.

< img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Arlo Zonnepaneel-oplader (2021 Update)

Dit First-party zonnelader van Arlo werkt met de nieuwere modellen die magnetisch opladen zonder contact ondersteunen.

Amazon

$ 59,99
 

Buiten het gebruik van first-party zonnepanelen voor uw slimme beveiliging camera's, moet u op twee belangrijke details letten bij het winkelen voor opties van derden.

Ten eerste heeft u een compatibele connector nodig. Met welk type connector je camera ook wordt opgeladen, het zonnepaneel moet een identieke connector hebben. Sommige opladen via micro-USB. Sommige kosten door een fatsoenlijke poort. Sommige hebben een contactloze magnetische oplader.

Idealiter bevat het zonnepaneel dat u koopt een kabel die niet alleen overeenkomt met het type dat u nodig heeft, maar ook een kabel bevat die de weersbestendigheid van de camera behoudt. Als je bijvoorbeeld oudere Arlo-camera's hebt die geen magnetisch contactloos opladen ondersteunen, wil je een micro-USB-aansluiting met een rubberen afdichting rond het snoer. Als je nieuwere Arlo-camera's hebt, zoals de Pro 3, Pro 4, Ultra of Ultra 2, dan kun je deze zonnepanelen gebruiken met een magnetisch contact.

Ten tweede, zoals we hierboven vermeldden, moet u zich zorgen maken over het uitgangsvermogen. Zoek bij het winkelen voor panelen van derden naar panelen in het bereik van 4-6 watt, zoals dit 5W-model. Sommige van de goedkopere genereren slechts 2-3 watt, wat misschien niet genoeg is om zowel je camera's te laten werken als tegelijkertijd op te laden.

En, zoals altijd, raden we aan de kleine lettertjes en recensies te lezen. Als u naar een bepaalde zonnepaneel-add-on kijkt die aan uw behoeften lijkt te voldoen, maar er zijn beoordelingen van gefrustreerde klanten die aangeven dat het specifieke zonnepaneel een oplaadfout voor hun camera's heeft gegenereerd en niet zou werken, u zult een ander product willen overwegen als u hetzelfde cameramerk heeft.

Aanvullende tips voor het succes van zonnepanelen

Naast het selecteren van het juiste zonnepaneel voor uw camera, vindt u hier extra tips om in gedachten te houden.

Let goed op het proces van weersbestendigheid. Volg de aanbevolen procedures, zoals het aanbrengen van een kleine druppellus in de leiding die van het paneel naar de camera bij de camerabehuizing gaat, zodat regenwater langs de kabel naar beneden stroomt (en eraf druppelt) in plaats van recht door de kabel naar de poort te stromen.

Als u niet zeker bent van de rubberen afdichting, indien meegeleverd, kunt u deze upgraden. U kunt de verzegeling in de poort duwen en eroverheen verzegelen of helemaal afzien en over de opening verzegelen. Je kunt dit gemakkelijk op een semi-permanente manier doen met wat flexibele afdichting buitenshuis, of op een wat meer permanente (maar nog steeds verwijderbare met een beetje moeite) manier met een uitstrijkje van siliconen. Je dure camera kortsluiten met regenwater is geen manier om het experiment te beëindigen.

En als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om de zonnepanelen te monteren zonder gaten te boren, bekijk dan onze gids om uw slimme beveiligingscamera's te monteren zonder te boren. Dezelfde gootbeugels en andere slimme trucs die voor camera's werken, werken ook voor zonnepanelen.

The Best Security Cameras of 2022 Best Security Camera Overall Arlo Pro 4 Spotlight Camera Amazon

$ 157,39
$ 199,99 Bespaar 21%

Beste budget beveiligingscamera TP-Link Kasa Smart 2K Amazon

$ 39,99
$44.99 Bespaar 11%

Beste Outdoor Beveiligingscamera Google Nest Cam Nu winkelen Beste draadloze beveiligingscamera Ring Stick Up Cam-batterij Amazon

$ 99,99
 

Beste beveiligingscamera met ingebouwde opslag eufy C22 Security Solo Cam Amazon

$ 79,99
 

Beste deurbel Camera Ring Video Doorbell 4 Amazon

$ 219,99
 

LEES VOLGENDE

  • › Moet u zich zorgen maken over een e-mailhandtekening?
  • › Audio vertalen met Google Translate
  • › Tekst roteren in Google Documenten
  • › Gratis VPN versus betaalde VPN: welke moet je kiezen?
  • › Hoe wachtwoorden op iPhone op te slaan
  • › Intel doodt zijn merken Pentium en Celeron