De 7 beste iPhone 14-accessoires

0
32

Zo krachtig en zo prijzig als de nieuwe iPhone 14 is, zijn er dingen die hij gewoon niet voor je kan doen. Of voor zichzelf, wat dat betreft. Dat is waar iPhone 14-accessoires van pas komen, of het nu gaat om een ​​beschermhoes, schermbeschermer, portemonnee, draadloze oplader, AirPod, fitnessbevestiging of autoventilatiebevestiging.

Gelukkig hebben we 8217; heb een lijst met de beste iPhone 14-accessoires voor je samengesteld. Ze zijn allemaal compatibel met iPhone 14 en sommige zijn zelfs achterwaarts compatibel met oudere modellen. Deze topaccessoires voor de iPhone 14 zijn betaalbaar en net zo premium als de iPhone 14 zelf.

Inhoudsopgave

Beste draadloze oplader: Apple MagSafe draadloze oplader
Beste wandoplader: Novobit 20W-wandoplader
Beste AirPods: Apple AirPods (2e generatie) met Lightning-oplaadhoes
Beste beschermhoes: Apple iPhone 14-beschermhoes
Beste portemonnee-hoes: TWZKG lederen portemonnee met MagSafe
Beste auto-ventilatie: Belkin auto-ventilatie-bevestiging< br>Beste fitnessbevestiging: Belkin magnetische fitnessbevestiging

Beste draadloze oplader: Apple MagSafe draadloze oplader

Apple

Een dode telefoon is niet goed, zelfs een iPhone 14 niet. Daarom is een oplader een van de belangrijkste accessoires die je voor je iPhone kunt krijgen. En een van de beste iPhone 14-opladers die er zijn, is niemand minder dan de Apple MagSafe draadloze oplader.

Deze officiële draadloze MagSafe-oplader is compatibel met iPhone 8 en nieuwer en met AirPods. Deze oplader van 15 W is Qi-gecertificeerd en is licht van gewicht, snel opgeladen en absoluut geweldig voor thuis of op reis. Het wordt geleverd met een geïntegreerde USB-C-kabel van één meter, maar zonder baksteen.

Beste MagSafe-oplader

Apple MagSafe draadloze oplader

Koop de beste draadloze oplader voor je MagSafe-compatibele iPhone 14, gemaakt door Apple zelf.

Amazon

$ 35,99
$39.00 Bespaar 8%

Beste wandoplader: Novobit 20W wandoplader

Novobit

Over bakstenen gesproken, als je een muuroplader voor je iPhone 14 nodig hebt, dan zou het de Novobit 20W muuroplader moeten zijn. Deze Apple MFi-gecertificeerde oplader is achterwaarts compatibel met alle iPhones, inclusief iPhone 5. Hij wordt geleverd met een 1,8 meter lange USB-C-bliksemkabel en biedt snel opladen.

Wanneer u de Novobit 20W-wandoplader koopt, krijgt u niet één maar twee opladers en twee USB-C-kabels. Het maakt gebruik van de originele chip van Apple, biedt bescherming tegen kortsluiting, kan in ongeveer 30 minuten voor 50 procent worden opgeladen en werkt ook met de iPad.

Best Wall Charger

Novobit 20W-wandoplader

Dit paar Apple MFi-gecertificeerde iPhone 14-wandopladers wordt geleverd met zes- voet USB-C-kabels en worden snel opgeladen.

Amazon

$ 25,90
 

Beste AirPods: Apple AirPods (2e generatie) met Lightning-oplaadcase

Apple

Een van de beste iPhone 14-accessoires die je voor je nieuwe aankoop kunt krijgen, is de geliefde tweede generatie Apple AirPods met Lightning-hoes. De eenvoudige en directe verbinding met je iPhone maakt dit een geweldige koop, elke dag en elk moment.

Deze Bluetooth-oortelefoons kunnen tot 24 uur meegaan als ze volledig zijn opgeladen. De Apple AirPods houden het geluid buiten, zodat je wordt ondergedompeld in een rijk geluid van hoge kwaliteit. Het instellen is een fluitje van een cent met snelle toegang tot Siri. Het maakt ook gebruik van in-ear-detectie om te weten wanneer het in of uit de oren wordt geplaatst.

Beste AirPods

Apple AirPods (2e generatie) met Lightning-oplaadetui

De slanke en comfortabele in-ear iPhone 14 AirPods van Apple kunnen je de hele dag voorzien van hoogwaardige geluiden.

Amazon

$99,99
$159,00 Bespaar 37%

< h2 role="heading" aria-level="2">Beste beschermhoes: Apple iPhone 14 beschermhoes

Apple

Het beschermen van je dure iPhone 14-aankoop zou een topprioriteit en een goed idee moeten zijn. De beste manier om dat te doen is via een speciaal gebouwde behuizing die op zijn minst volledige schokbestendige bescherming biedt. Hiervoor raden we de Apple iPhone 14-serie hoesjes aan, met name de iPhone 14 Clear Case With MagSafe.

Deze OEM-beschermhoes is gemaakt door Apple zelf en is gemaakt van optisch helder pc-materiaal. De precieze uitsparingen passen precies over je iPhone 14 en bieden ongehinderde toegang tot alle knoppen en functies. Deze Apple iPhone 14-hoes heeft een IP-classificatie en is antislip, krasbestendig, valbestendig, vergeelt niet en ondersteunt draadloos opladen. Het wordt ook geleverd met een garantie.

Beste beschermhoes

Apple iPhone 14 beschermhoes

Koop deze iPhone 14-hoes voor volledige bescherming tegen vallen, krassen en beschadiging.

Koop nu

Beste portemonnee-hoes: TWZKG lederen portemonnee met MagSafe

TWZKG

De TWZKG lederen portemonnee met MagSafe is een robuuste portemonnee en kaarthouder die extra grips en extra valbescherming biedt voor je kostbare iPhone 14. Hoewel het een klein beetje bulk toevoegt, vermindert het uiteindelijk de massa door de noodzaak voor het dragen van een extra portemonnee te elimineren . Het is gemaakt van milieuvriendelijk PU-leer.

Deze afneembare, minimalistische en lichtgewicht portemonnee past gemakkelijk in je zak en kan gemakkelijk worden verwijderd voor draadloos opladen. Het biedt ook gemakkelijke push-pull-toegang in twee richtingen, zodat u uw kaarten probleemloos kunt ophalen of vervangen. Het is even achterwaarts compatibel met oudere iPhone-modellen tot iPhone 12.

Beste Wallet Case

TWZKG Leren Portemonnee Met MagSafe

Voeg deze afneembare, milieuvriendelijke leren portemonnee toe aan uw iPhone 14, zodat u geen grote portemonnee hoeft mee te slepen.

Amazon

$14,50
 

Beste autoventilatiemontage: Belkin autoventilatiemontage

Belkin

Als u lange afstanden rijdt of veel tijd doorbrengt als vrachtwagenchauffeur of Uber-chauffeur, zult u deze autoventilatiebevestiging onmisbaar vinden. Het is een van de beste ventilatieopeningen voor je iPhone 14-apparaat. Het is ook achterwaarts compatibel met oudere iPhones tot en met iPhone 12 en is compatibel met MagSafe.

De Belkin Car Vent Mount maakt handsfree of bidirectioneel gebruik met één hand mogelijk, zodat u zich kunt concentreren op het rijden zonder belangrijke oproepen of berichten op te offeren. U kunt ook gemakkelijk toegang krijgen tot kaarten terwijl u rijdt, zodat u nooit de weg mist. Het is ook ontworpen om uw kabels uit de weg te houden, maar niet uit het zicht wanneer dat nodig is.

Beste autoventilatiebevestiging

Belkin autoventilatiebevestiging

Koop deze MagSafe-compatibele autoventilatiebevestiging voor de beste afleidingsvrije rijervaring met je iPhone 14.

Amazon < p class="product-prijs">$ 39,99
 

Beste fitnessbevestiging: Belkin magnetische fitnessbevestiging

Belkin 

Uw training of sportschoolsessie is mogelijk onvolledig zonder uw iPhone in de buurt. Dus waarom kiezen tussen je iPhone 14 en je fitnessroutine als je beide kunt hebben met de Belkin Magnetic Fitness Mount? Oké, dat was een retorische vraag, maar je snapt het punt — het is zinloos.

De Belkin Magnetic Fitness Mount is MagSafe-compatibel. Het kan eenvoudig worden gemonteerd op onder meer fitnessapparatuur zoals sturen, loopbanden en spinfietsen. Het heeft ook een riem die handig is voor indoor cycling en achterwaarts compatibel is met oudere iPhones tot de iPhone 12. Nu kun je fit blijven en toch je iPhone 14 in de buurt houden.

Beste fitnessbevestiging

Belkin Magnetic Fitness Mount

Trainingen en gymsessies kunnen niet beter met je iPhone 14 aangesloten op deze fitnesssteun.

Amazon

$34.99
 

We zullen deze lijst bijwerken met de beste nieuwe iPhone 14-accessoires zodra ze binnenkomen, dus zorg ervoor dat u zich abonneert op onze dagelijkse nieuwsbrief voor het laatste nieuws.