De 10 meest zinloze “slimme” items die u niet zou moeten kopen

0
26
Kisha/Quirky

Tegenwoordig lijkt het alsof bedrijven een “slimme” label op zoveel mogelijk producten. Het is een term die verkoopt, dus het is logisch. Maar niet elk item ter wereld hoeft slimme functionaliteit te hebben om een ​​geweldig product te zijn of beter dan zijn concurrenten.

Dat gezegd hebbende, sommige items hier zullen zeker nuttig zijn voor iemand. Een persoon die golft voor de kost, zou echt baat kunnen hebben bij slimme inlegzolen, en een kind dat de waarde van geld besparen leert, kan wat gebruik maken van een slim spaarvarken. Maar voor de meeste mensen? De items op deze lijst zijn een beetje… zinloos.

Inhoudsopgave

Nooit meer een misplaatst: Kisha Smart Umbrella
Houd een nauwkeurige telling bij: eigenzinnige Egg Minder
Laad uw telefoon op elk moment op: Belty Power Belt
Voor hydratatieherinneringen: Hidrate Spark Smart Water Bottle
Zorg ervoor dat je goed poetst: Oral-B Pro 5000 slimme tandenborstel
Beef Up Your Porkfolio: Smart Piggy Bank
Een keukenhulp: Toshiba Smart Microwave
Verbeter je golfspel: gezouten slimme inlegzolen
Kook je water op afstand: Govee Smart Kettle
Je hoeft niet van de bank te komen: ConnectSense Router Rebooter

Nooit Misplace One Again: Kisha Smart Umbrella

Kisha

Paraplu's zijn gemakkelijk te verliezen. De meeste zijn tenslotte relatief betaalbaar, en als ze nat zijn, laten mensen ze vaak achter bij de voordeur van een restaurant, winkel, het huis van een vriend, enzovoort. Als het niet regent als je weggaat, vergeet je gemakkelijk je paraplu te pakken als je naar buiten gaat.

Als u uw vergeten paraplu niet voortdurend wilt vervangen, kunt u meer dan $ 100 uitgeven voor een slimme paraplu van Kisha. Met de mobiele app van Kisha (Android/iOS) en ingebouwde Bluetooth krijg je een melding als je te ver van de paraplu komt of de laatste locatie in een oogwenk kunt zien. Of je kunt gewoon je verloren paraplu blijven vervangen in het zeldzame geval dat je hem per ongeluk achterlaat.

Nooit meer een misplaatst

Kisha slimme paraplu

Als je Kisha's paraplu ergens laat liggen, kun je deze altijd terugvinden via de app. Dit is dus waarschijnlijk de laatste paraplu die je ooit zou kopen.

Nu winkelen

Houd een nauwkeurige telling: Quirky Egg Minder

Eigenzinnig

Stel je dit eens voor. Je gaat naar de supermarkt, vergeet je lijst en denkt: 'Verdorie. Heb ik eieren nodig? Ik wou dat er een manier was waarop ik precies kon zien hoeveel eieren ik thuis heb.” Welnu, in het zeldzame geval dat u dit ooit is overkomen, heeft Quirky het perfecte product voor u.

De Egg Minder is het go-to-apparaat voor alle statistieken over de eieren in uw koelkast. Of in ieder geval de 14 die er tegelijk in passen. Er zijn LED-lampjes op het dienblad die laten zien welk ei het oudste is, op basis van de volgorde waarin je ze erin hebt geplaatst. Vervolgens stuurt de mobiele app (Android/iOS) pushmeldingen wanneer een ei slecht gaat of op het punt staat slecht te worden en wanneer uw totale aantal eieren laag is. Ervan uitgaande dat Wink niet meer doodgaat, tenminste.

Houd een nauwkeurige telling bij

Eigenzinnig Egg Minder

Als u het aantal eieren in uw koelkast wilt bijhouden, is Quirky's Egg Minder het perfecte product voor u.

Amazon

$9,89
 

Laad uw telefoon altijd op: Belty Power Belt

Belty

Dit is geen gewone riem. Met een Belty Power Belt kun je er stijlvol uitzien en tegelijkertijd je telefoon opladen. Nou, je ziet er misschien niet stijlvol uit terwijl je telefoon is aangesloten op je riemgesp, maar hey, functioneer boven mode.

Verborgen in de riemgesp zit een batterij van 2000 mAh en een USB-C-poort: de essentie om je telefoon op te laden terwijl je gekleed bent voor je werk. De batterij wordt getest door de fabrikant, vervolgens Belty en tenslotte door een derde partij. Dit is uitstekend nieuws, want niemand wil een batterij die vatbaar is voor oververhitting (en mogelijk explodeert) naast het lichaam.

Tenzij je gewoon doodsbang bent om een ​​leer te bemachtigen designer riem uit Frankrijk, investeer in een batterijpakket dat voordeliger is en een grotere oplaadcapaciteit heeft.

Laad uw telefoon op elk moment op

Belty Power Classic Edition

Laad uw telefoon op met uw riem terwijl u onderweg bent. ‘Nuff zei.

Nu winkelen

Voor hydratatieherinneringen: Hidrate Spark Smart Water Bottle

Spark verbergen

Iedereen weet dat drinkwater belangrijk is. Water maakt 50 tot 70% van je lichaamsgewicht uit en is essentieel voor je welzijn. Daarom zijn er talloze apps, fysieke dagboeken, waterflessen met gedrukte tijden en meer om je te helpen elke dag aan voldoende water te komen. Veel fitness-apps hebben een speciaal gedeelte voor waterinname.

Maar als geen van die dingen voor jou werkt en je meer dan $ 50 wilt uitgeven aan een waterfles die gloeit, kijk dan eens naar de slimme fles van Hidrate Spark. Het is een stevige waterfles met vacuümgeïsoleerd roestvrij staal en een paar deksel- en maatopties. Maar je zou die eigenschappen kunnen krijgen van een fles die een derde van de prijs kost.

GERELATEERDSlimme Waterflessen: Maar…Waarom?

Voor deze verhoogde prijs kunt u de mobiele app van Hidrate Spark (Android/iOS) downloaden, deze via Bluetooth met de fles synchroniseren en uw wateropnamegegevens volgen. Er is ook een slimme LED-sensor die oplicht wanneer je moet drinken; u kunt de LED-kleur en het gloeipatroon in de app aanpassen. En hoewel je de fles met water kunt vullen, mag je de slimme sensor nooit blootstellen aan water, anders is hij zo goed als kapot.

Voor hydratatieherinneringen

Spark Smart-waterfles verbergen

Als hydratatie-apps, tijdschriften of de andere talloze manieren om de waterinname bij te houden je niet hebben geholpen, probeer dan de waterfles van Hidrate.

Amazon

$64.99
 

Zorg ervoor Je poetst correct: Oral-B Pro 5000 slimme tandenborstel

Oral-B

Je tanden poetsen is geen leuke taak, maar het is wel noodzakelijk en redelijk gemakkelijk te doen. Maar als je nog meer motivatie nodig hebt dan mogelijke gaatjes en een uitbrander van de tandarts, daar is een app voor! De Oral-B Pro 5000 slimme tandenborstel wordt gekoppeld aan de Oral-B-app (Android/iOS) om je details te geven over je poetsgewoonten.

Naast alle informatie die je in de app vindt, heeft deze tandenborstel vijf verschillende poetsstanden, een poetsdruksensor die oplicht als je te hard poetst en een ingebouwde timer van twee minuten die pulseert elke 30 seconden om aan te geven wanneer u van mondgebied moet wisselen voor een volledige reiniging.

Een tandenborstel is een van die producten waarvan ik dacht dat ze nooit met Bluetooth zouden worden uitgerust, maar hier is hij dan. En Oral-B is niet het enige bedrijf dat slimme tandenborstels maakt. Er zijn zelfs slimme tandenborstels, zoals deze, die een ingebouwde camera hebben, zodat je je parelwitte tanden van dichtbij kunt bekijken. Maar je moet waarschijnlijk gewoon je geld sparen en een standaardtandenborstel kopen. Als je hulp nodig hebt om beter te poetsen, bieden tal van gratis apps hulp. Of gebruik een timer.

Zorg ervoor dat je goed poetst

Oral-B Pro 5000 Smart Tandenborstel

U betaalt een premie voor een ingebouwde assistent om u te helpen uw tanden te poetsen. Als dat klinkt als iets dat je nodig hebt, ga ervoor.

Amazon

$89,51
$99,99 Bespaar 10%

Beef Up Your Porkfolio: Smart Piggy Bank

Eigenzinnig

Het hebben van een spaarvarken als kind lijkt een overgangsrite. En voor sommige kinderen kan het gebruik van dit slimme spaarvarken met zijn compatibele mobiele app (Android/iOS) zelfs sparen aanmoedigen. Maar je kunt alleen munten inleggen (tot $ 100 in kwartjes past erin), en we leven in een steeds digitalere wereld. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit schattige varkentje een veredelde presse-papier in de kinderkamer.

Beef Up Your Porkfolio

Slim spaarvarken

Je kunt munten sparen in dit schattige spaarvarken en het volgen via een app. Houd er rekening mee dat u maximaal $ 100 in kwarten kunt passen.

Amazon

$15,99
 

Een keukenhulp: Toshiba Smart Microwave

TOSHIBA

Veel van deze items op deze lijst lijken “slim” zonder reden, maar dat is niet per se het geval met Toshiba's Smart Microwave. Een persoon met een visuele beperking kan merken dat het gebruik van spraakopdrachten met een slimme magnetron de kwaliteit van leven aanzienlijk verhoogt. Veel magnetrons hebben gladde knoppen zonder opstaande bobbels of iets om ze van elkaar te onderscheiden. Dus voor iemand met een visuele beperking, die kan zeggen: "Hé Alexa, zet de magnetron een minuut aan" is ongelooflijk handig.

GERELATEERDDe 9 beste technische gadgets om je kookspel te verbeteren

Maar in alle andere gevallen lijkt een slimme magnetron een beetje extra. Wat heeft het voor zin om spraakopdrachten te geven of je magnetron te bedienen via een mobiele app (Android/iOS) als je het eten eerst fysiek in de magnetron moet zetten? Het beste van deze specifieke slimme magnetron is dat je de vervelende pieptoon kunt uitschakelen als hij klaar is met koken.

Een keukenhulp

Toshiba Smart Microwave

Natuurlijk, je kunt Alexa vragen om je popcorn in de magnetron te zetten of je kip te ontdooien voor het avondeten. Maar je moet het eten nog wel eerst in de magnetron zetten.

Amazon

$ 179,99
 

Verbeter je golfspel: gezouten slimme inlegzolen

GEZOUTEN

Als je niet golft, lijken deze slimme inlegzolen belachelijk. Natuurlijk heb je waarschijnlijk wel eens van inlegzolen gehoord voor extra comfort of therapeutische redenen. Maar hoe zit het met inlegzolen die je golfspel zullen helpen? Deze hebben binnenin druksensoren van 1,20 meter die je gewichtsverschuivingen en je houding volgen en vervolgens al die gegevens in een mobiele app (Android/iOS) stapelen, zodat je ze kunt bekijken en je vorm in de toekomst kunt aanpassen.

De inlegzolen hebben een IP68-waterdichtheid, een geschatte batterijduur van zeven dagen en eenvoudig magnetisch opladen waardoor u de inlegzolen in uw schoenen kunt laten zitten. Al met al zijn deze inlegzolen behoorlijk innovatief. Maar voor de meeste mensen is dit geen slim item dat het waard is om in te investeren. Zelfs voor golfers is het twijfelachtig: wil je je echt zorgen maken dat je eraan denkt om je schoenen op te laden?

Verbeter uw golfspel

Gezouten slimme inlegzolen

Voor toegewijde golfers, deze zijn eigenlijk best goed. Maar voor de meeste mensen (en zelfs voor gewone golfers) lijken deze slimme inlegzolen een extreme aankoop.

Amazon

$229,99
 

Kook je water van veraf: Govee Smart Kettle

Govee

Vergelijkbaar met de slimme magnetron hierboven, kan een slimme waterkoker fantastisch zijn voor iemand met een visuele beperking, maar je moet nog steeds water in de waterkoker doen om nuttig te zijn. Aangezien de meeste waterkokers water in een paar minuten opwarmen, lijkt het niet alsof het instellen van een schema voor uw slimme waterkoker zoveel tijd bespaart in uw ochtendroutine.

Door de mobiele app (Android/iOS) in combinatie met de waterkoker te gebruiken, kun je de exacte temperatuur van het water binnenin zien, maar vaak zie je een geschatte temperatuur aan de buitenkant van veel elektrische waterkokers die niet slim zijn. Kook je water van ver

Govee Smart Kettle

Als je wakker wilt worden met warm water en weet dat je consequent water in Govee's slimme waterkoker voor het slapengaan doet, kan dit een geweldige investering zijn. Zo niet, bespaar dan gewoon je geld en koop een standaard waterkoker.

Amazon

$ 79,99
 

U hoeft niet van de bank te komen: ConnectSense Router Rebooter

ConnectSense

Wanneer uw internet traag is of een ander probleem heeft waar u geen reden voor kunt vinden, omvat het typische proces het uitschakelen van uw router, een beetje wachten en vervolgens weer inschakelen. Voor routers en de meeste andere technologie werkt dit 99% van de tijd. ConnectSense's Router Rebooter maakt dit een automatisch proces waar u zich (vermoedelijk) geen zorgen meer over hoeft te maken.

GERELATEERDDe 7 beste Wi-Fi 6-routers

Het wordt verondersteld om automatisch te detecteren wanneer je internet niet beschikbaar is en de router vervolgens door een herstartcyclus te sturen om het probleem op te lossen. Hoewel het een beetje vervelend is om op te staan ​​om je router handmatig opnieuw op te starten wanneer er een probleem is, is het echt de moeite waard om geld uit te geven aan een gadget dat dat proces automatiseert? Je kunt het ook koppelen met de mobiele app (Android/iOS) en de router opnieuw opstarten vanaf je telefoon, wat mij een handiger functie lijkt dan automatisch opnieuw opstarten.

Je hoeft niet van de bank te komen

ConnectSense Router Rebooter

Als uw router in een moeilijk te – Bereik of super stoffige plek waar je niet mee wilt rotzooien, dit kan een slimme keuze zijn. Anders start u uw router handmatig opnieuw op en bespaart u geld.

Amazon

$ 54,95