“Moet je een iPhone 14 kopen?” Zoals geschreven door een AI

0
30
Midjourney/Josh Hendrickson

Artificial Intelligence (AI)-kunst is momenteel een rage, met zijn vermogen om foto's te maken die er ongelooflijk en toch vreemd uit zien. Maar AI kan meer doen dan een mooi beeld schetsen; het kan in theorie ook een geweldig artikel schrijven. In theorie. En dat hebben we op de proef gesteld.

Inhoudsopgave

En hier is onze inzending!
    iPhone 14 versus iPhone 13
    iPhone 14's weergavekwaliteit
    De levensduur van de batterij
    De prijs
Conclusieve gedachten van de mens

Wat je gaat lezen is een volledig door AI gegenereerd artikel. Het enige wat ik deed, was het vragen met de kop “Moet je een iPhone 14 kopen?” en vroeg om 800 woorden over het onderwerp. In slechts een paar minuten produceerde het een heel artikel veel sneller dan enig mens ooit zou kunnen bereiken. Maar was het goed genoeg om te publiceren?

Article Forge maakt een aantal grote beweringen over zijn AI. Het belooft dat de AI

… met één klik op de knop volledig unieke, SEO-geoptimaliseerde, hoogwaardige, lange artikelen schrijft.

De grote beloften houden daar niet op, zoals Article Forge verder zegt:

…Article Forge zal niet alleen hoogwaardige, actueel rijke en nuttige inhoud schrijven, maar de inhoud zal ook worden geschreven op een manier die de algoritmen van Google van nature zullen waarderen en rangschikken.

En je krijgt die artikelen binnen enkele minuten volledig geschreven en klaar voor gebruik. Dat is een gewaagde en verleidelijke claim voor elke site die afhankelijk is van de algoritmen van Google voor verkeer (dat zijn ze allemaal). Maar kan een AI echt een goed geschreven en begrijpelijk artikel genereren dat ik gewoon op Review Geek kan plaatsen zonder dat lezers het weten? Ik besloot dat te testen door de AI van Article Forge te behandelen zoals ik elke andere schrijver zou behandelen.

Hieronder staat het artikel dat de AI schreef in zes minuten en 11 seconden nadat ik het de kop &#8220 gaf. ;Moet je een iPhone 14 kopen.” Mensen krijgen zelden een artikel bij de eerste poging helemaal goed, vandaar het notitiesproces van de redacteur. Dus om de AI een eerlijke kans te geven, heb ik besloten dat artikel te behandelen als een “eerste inzending.” Je krijgt alle aantekeningen van de redacteur te zien die ik zou achterlaten als dit een door mensen gemaakt stuk was. De resultaten zullen je misschien verbazen.

En hier is onze inzending!

Apple

Als je erover nadenkt om je iPhone te upgraden, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Dit artikel vergelijkt de iPhone 14 met de iPhone 13 1 OPMERKING 1 Het vergelijken van de iPhone 14 met 13 is een goed idee. Als je een ouder model hebt, kun je geld besparen door gewoon te upgraden van een ouder model naar de 13. Praat ook over oudere modellen, met een focus op de levensduur van de batterij en de weergavekwaliteit. We kijken ook naar de prijs. Vervolgens zullen we kijken naar de voor- en nadelen van elk model 2 OPMERKING 2 Dit is een mooie duidelijke openingssectie waarin precies wordt uitgelegd wat er in het artikel gaat gebeuren. Maar het leest ook een beetje te veel als, “Wat is het verschil tussen iPhone 13 en 14,” dat is weer een ander artikel..

iPhone 14 vs iPhone 13

Eerder dit jaar 3 OPMERKING 3 Op het moment van publicatie is dit misschien goed te lezen, maar op het moment van publicatie zou dit “een paar dagen geleden” hoogstens lanceerde Apple zijn nieuwste iPhone, de iPhone 14. Het nieuwe toestel heeft veel nieuwe features, maar is ook wat duurder dan de iPhone 13. Qua specificaties heeft de iPhone 14 een vergelijkbare set van specificaties als de iPhone 13, maar heeft een paar upgrades. Dit maakt het een uitstekende optie voor oudere iPhone-gebruikers die willen upgraden.

De iPhone 14 biedt betere prestaties en een geavanceerdere camera. Het ondersteunt ook HDR en Dolby Vision, waardoor de foto's en video's die je maakt ongelooflijk scherp en vloeiend zijn. Deze functies maken de nieuwe iPhone een uitstekende keuze voor informele fotografen en beginnende videografen. De nieuwe telefoon biedt ook een betere batterijduur en een digitale eSIM-kaart 4 OPMERKING 4 Het is vermeldenswaard dat in de VS eSIM de enige optie is, wat een groot probleem is..

De iPhone 14 is voorzien van een nieuwe Photonic Engine die de verwerking van foto's bij weinig licht verbetert. Dit betekent dat foto's die bij weinig licht zijn gemaakt meer details en een rijkere kleur zullen hebben 5 OPMERKING 5 Ergens hier moeten we de nieuwe verbeterde cameralens en pixelbinning-functie (die Apple Quad Pixels noemt) vermelden. Het is belangrijk om merk op dat Apple nieuwe iPhone-namen introduceert wanneer de technologie dit vereist 6 OPMERKING 6 Ja, hoewel ik niet denk dat “eisen” is het juiste woord, lol. Meer als “wanneer mogelijk” of “gewoon omdat.”. De volgende iPhone zal deze trend waarschijnlijk voortzetten, maar het verschil tussen de iPhone 14 en de iPhone 13 is klein.

De weergavekwaliteit van de iPhone 14

Apple

De nieuwe iPhone 14 Pro feature 7 NOTE 7 Dit zou “features” moeten zijn. een super-retina 8 NOTE 8 Super Retina niet super-retina. XDR ProMotion-display. Het display van de nieuwe telefoon wordt beschermd door een keramisch schild en kan een maximale helderheid van 1.600 nits binnenshuis en 2.000 nits buitenshuis weergeven. Beide modellen hebben ook een always-on display, een functie waar Apple-gebruikers al lang om vragen. Het display maakt gebruik van LTPO 2.0-technologie en is uitgerust met een adaptieve verversingssnelheid die bekend staat als ProMotion 9 OPMERKING 9 U bent vergeten een resolutie te vermelden. Een snelle vergelijking met iPhone 13 Pro zou goed zijn. En in het algemeen is het handig om deze specificaties enkele “Engelse vertalingen” zodat mensen weten wat ze bedoelen..

Het display van de iPhone 14 heeft afgeronde hoeken en een resolutie van 1440-2560 pixels 10 OPMERKING 10 Dit is volledig onjuist. Wat er is gebeurd?. Het scherm is 20 procent 11 OPMERKING 11 U hebt procent verkeerd gespeld. Je kunt ook gewoon % dunner gebruiken dan de iPhone 13's. Apple beweert dat het scherm van de iPhone 14 een contrastverhouding van 2.000.000:1 zal hebben. De telefoon heeft ook een keramische schildlaag op het scherm voor betere bescherming. De iPhone 14 zal ook dezelfde A15 Bionic-processor gebruiken als de iPhone SE 3rd Generation 12 NOTE 12 True, hoewel ik waarschijnlijk zou zeggen dat het dezelfde processor is als de iPhone 13. Dit hoort ook niet in de “weergavekwaliteit” sectie.. Deze processor heeft 15 procent meer GPU-prestaties dan zijn voorganger.

De iPhone 14 Pro 13 OPMERKING 13 Waarom zijn we teruggegaan naar de Pro? En waarom herhalen we dingen die we al hebben gezegd? Je bent de plot van dit artikel kwijt. heeft een extra hardware voor de “always on” Scherm. De nieuwe telefoon heeft een maximale HDR-helderheid van 2000 nits – twee keer zoveel als de iPhone 13 Pro. De verversingssnelheid van het scherm op de iPhone 14 Pro Max kan dynamisch worden aangepast van 120 Hz tot 1 Hz.

De levensduur van de batterij

Apple

Apple heeft de levensduur van de batterij niet bekendgemaakt 14 OPMERKING 14 Ja, dat is zo. Deze informatie vind je in de Apple Store. Dit is dus fout. van de iPhone 14-serie in het persbericht, wat jammer is. De iPhone 14 is een geheel nieuw apparaat, dus de levensduur van de batterij kan verschillen van die van eerdere modellen. Er zijn echter enkele overeenkomsten tussen de nieuwe toestellen. Beide hebben slankere randen, een nieuw LTPO-scherm 15 OPMERKING 15 Alleen de Pro-modellen hebben dit, voor alle duidelijkheid, en een energiezuinigere hardwareconfiguratie. Deze combinatie 16 OPMERKING 16 Hoe kunnen slankere randen in vredesnaam de levensduur van de batterij verbeteren? zou de levensduur van de batterij van de iPhone 14 moeten helpen verbeteren.

De batterijduur van de iPhone 14 is veel verbeterd 17 OPMERKING 17 Wacht wat? Nog maar een seconde geleden zei je dat we de levensduur van de batterij niet kenden. via de iPhone 13's. Dit betekent dat je langere films kunt kijken, naar muziek kunt luisteren of streaming video's kunt bekijken. Je kunt verwachten dat je apparaat veel langer meegaat dan ooit tevoren 18 OPMERKING 18 Apple belooft een uur meer dan de 13. Dit is op zijn best een stuk.. De batterijduur van de iPhone 14 is een van de belangrijkste verkoopargumenten . Zijn kleinere formaat 19 OPMERKING 19 Waar heb je het over? Deze zijn niet kleiner van formaat. Ze zijn… eigenlijk dezelfde maat. Behalve misschien de Plus die specifiek groter is dan de Mini die dit jaar niet is gebeurd. en verfijnd batterijontwerp zorgen ervoor dat hij langer meegaat.

Een andere grote verbetering van de iPhone 14 is de camera. De 48-megapixelcamera 20 helpt bij het maken van betere foto's bij weinig licht. De Cinematic-modus van Apple werkt nu in 4K met 30 frames per seconde. En de levensduur van de batterij is naar verluidt uitstekend, waarbij beide telefoons een 'batterijduur van de hele dag' bieden. Hoewel Apple de batterijgrootte of oplaadsnelheid 21 niet heeft onthuld, heeft het bevestigd dat de batterij kleiner is 22 en efficiënter dan eerdere iPhones. OPMERKING 20 Wat, hebben we het nu over deze cameradetails? Dit hoort thuis in het cameragedeelte. Weet je, het deel waar we het over camera's hadden? OPMERKING 21 Je vermoordt me hier. Ja, Apple heeft ons de laadsnelheden verteld. OPMERKING 22 Oké, wat maakt het uit. Nog maar een seconde geleden zei je dat Apple de batterijformaten niet heeft bevestigd. Ook dit is meestal fout. Drie van de modellen hebben grotere batterijen, de Pro Max heeft een kleinere batterij.

De prijs

Apple

De startprijs van de iPhone 14 is S $ 1.299. 23 OPMERKING 23 Waar te beginnen? Er staat geen S voor het dollarteken. Ook dit is fout. De startprijs van de iPhone 14 is $ 799, en de 14 Pro begint bij $ 999. Hoewel dat geen goedkoop nummer is, zal het u helpen uw Europese uitje te financieren 24 OPMERKING 24 Wat? Hoe financiert het kopen van een iPhone (of $ 1.300) een Europees uitje? Deze zin verloor de plot en verzonk in fantasie.. De nieuwste smartphone van Apple zal ook een bewegingssensor hebben die verbinding maakt met hulpdiensten in geval van een ernstig auto-ongeluk 25 OPMERKING 25 Dit is echt een geweldige functie… dat heeft niets met prijs te maken.. De nieuwe iPhone van Apple zal ook compatibel zijn met iOS 15, dat in 2021 op alle iPhones beschikbaar zal zijn 26 OPMERKING 26 Fout. Mis. Mis. iPhone 14 wordt gelanceerd met iOS 16, dat net een paar dagen geleden is uitgebracht. Niet in 2021..

De iPhone 14 kan rechtstreeks bij Apple worden gekocht, of je kunt hem krijgen bij elke provider die het Apple-netwerk draagt. Het zal beschikbaar zijn op AT&T- en Verizon 27-netwerken in de VS en op de Vodafone- en EE-netwerken in het VK. Er is enige speculatie geweest over de prijs van de iPhone 14 Pro, maar Apple heeft dit niet officieel bevestigd. 28 Apple zal waarschijnlijk de prijs van de iPhone 14 Pro Max in 2022 verhogen 29.

De prijs van de iPhone 14 is al door Apple verhoogd in 30 landen, waaronder het VK, Duitsland en Japan. De prijzen in deze landen zijn in ieder geval met PS150 gestegen 31, maar in de VS blijft de prijs hetzelfde 32.OPMERKING 27 Slecht T-Mobile krijgt geen vermelding.OPMERKING 28 Verkeerd fout FOUTOPMERKING 29 Dit klopt gewoon niet ;t slaat nergens op. en het is verkeerd. OPMERKING 30 Nee, Apple heeft de prijzen van de nieuwe iPhone nog niet verhoogd voordat deze zelfs maar werd uitgebracht. OPMERKING 31 PS150? zoals in fracties van een roepie? OPMERKING 32 Helaas missen we het hele punt van het artikel aan het einde. We geven uiteindelijk geen antwoord op de vraag “Moet je deze telefoon kopen.” In plaats daarvan is het artikel gewoon een soort van … loopt af. We hebben een conclusie nodig met gedegen advies.

Concluderende gedachten van de mens

Nu kijk je hier misschien naar en denk je: “wauw, deze AI heeft behoorlijk slecht werk geleverd,” en dat is zowel eerlijk als onnauwkeurig. Het artikel slingerde, verloor de plot en bevat verschillende onnauwkeurigheden en zelfs typefouten. Maar de waarheid is dat ik mensen artikelen heb laten insturen die kronkelden, de plot verloren, verschillende onnauwkeurigheden en zelfs typefouten bevatten.

Ja mensen, ik heb erger gezien van mensen. Ik durf te zeggen dat ik ergere publicaties heb gezien op andere sites (nee, ik zal geen namen noemen). Of het nu van een mens of een AI is, ik krijg zelden een artikel dat helemaal geen werk van mijn kant als redacteur vereist. Ik repareer fouten, doe suggesties en help met richting.

Dus, als je je afvraagt ​​wat ik denk van Article Forge en zijn beweringen over “artikelen van hoge kwaliteit in minuten,” Ik moet toegeven dat ik gemengde gevoelens heb. Ik denk niet dat je kunt verwachten dat je om een ​​artikel wordt gevraagd, druk op 'maak het zo'. en publiceer dan onmiddellijk als een soort Star Trek-toekomst, compleet met een Data-vriend.

Maar dat betekent niet dat er hier niets is. Ondanks al die opmerkingen die ik hierboven heb achtergelaten, kan dit AI-artikel gemakkelijk worden gemasseerd tot iets werkbaars. In zes minuten had ik 800 woorden voor me geschreven die ik vervolgens kon knijpen, instoppen en opvullen om iets goeds te maken waarvan je nooit zou weten dat ik een AI heb gebruikt om het te schrijven. Op een geweldige dag kost het me veel meer tijd om een ​​artikel van 800 woorden van enige kwaliteit te schrijven. Deze AI kan me uren werk besparen.

Maar dat betekent niet dat ik klaar ben voor deze toekomst. Op welk punt zou ik u, de lezer, bedriegen als ik dit artikel onder mijn naam zou publiceren? Zelfs als ik de onnauwkeurigheden zou corrigeren, nieuwe secties zou toevoegen en dit zou masseren in een artikel van hoge kwaliteit dat aan mijn hoge eisen voldeed, zou de basis ervan niet mijn woorden zijn.

Maar is dat zo anders dan het begeleiden van een artikel van een menselijke schrijver van iets verschrikkelijks naar iets geweldigs? Ja? En nee. De waarheid is dat je misschien al een artikel op internet hebt gelezen dat aanvankelijk door een AI is geschreven en vervolgens door een mens is bewerkt. Het is de toekomst waarin we nu al leven. Of we er nu klaar voor zijn of niet. Maar het is geen toekomst die we zullen omarmen bij Review Geek. We blijven bij menselijke schrijvers. Tenminste totdat onze robotoverbelasting ons anders vertelt.