Home Svenska While You Were Sleeping: Liverpool oavgjort 1-1 mot Palace, serier på Afghanistannivå med Irland och Williams-Raducanu-matchen uppskjuten i Cincinnati

While You Were Sleeping: Liverpool oavgjort 1-1 mot Palace, serier på Afghanistannivå med Irland och Williams-Raducanu-matchen uppskjuten i Cincinnati

0

(Vänster till höger) Luis Diaz tar ett skott mot Crystal Palace, Naveen-ul-Haq firar en wicket mot Irland och Serena Williams. (Foton: premierleague och ACBofficials på Twitter och AP)

Liverpool tappade poäng hemma eftersom de röda bara kunde avsluta med 1-1 i matchen med Crystal Palace på Anfield. Wilfried Zaha gav gästerna en ledning med 1-0 32 minuter in i matchen. Värdarna var mer hotfulla i den anfallande tredjedelen under hela första halvlek, men resultatlinjen återspeglade något annat.

12 minuter in i andra halvlek blev Darwin Nunez utvisad på sin Premier League-debut på Anfield för att ha slagit Palace’s Joachim Andersen. Luis Diaz försåg dock Premier League-mästarna 2019/20 med viss tröst när han kvitterade med en häpnadsväckning utanför boxen.

Resultatet innebär att Liverpool ligger på 13:e plats i poängtabellen efter matchdag två, med två poäng, fyra mindre än titelrivaler och tabellledare, Manchester City.

Serier på Afghanistannivå i Irland 

Efter att ha förlorat de två första T20I, fullbordade Afghanistan comebacken i serien med fem matcher med en vinst i den fjärde T20I, och slog värdarna med 27 runs i ett regn reducerat 11 över tävlingen.

Värdarna vann toss och valde att bowla först. Najibullah Zadran var återigen bland körningarna och gjorde 50 av bara 24 leveranser. Rashid Khan kom också in med fyrverkeriet mot slutet av inningen med en 10-ball-31 som inkluderade en fyra och tre maximum.

Som svar lyckades Irland bara 105 på sina 11 overs. Fareed Ahmed Malik valde en 3fer, medan Naveen-ul-Haq och Rashid Khan valde ett par wickets vardera. Serieavgörandet ska spelas onsdagen den 17 augusti.

Matchen mellan Williams och Raducanu uppskjuten i Cincinnati

Den mycket hajpade matchen i första omgången mellan Serena Williams och Emma Raducanu på Western & Southern Open i Cincinnati sköts upp från måndag till tisdag, vilket ledde till frustration bland fansen med tanke på de inblandade tennisstjärnornas ställning.

En talesperson för turneringen sa att beslutet var “på grund av ett antal faktorer relaterade till schemaläggning”. Matchen uteslöts helt enkelt från måndagsschemat, utan något meddelande om uppskjutningen och återbetalning till fansen.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC-nyckel-17 augusti 2022: Varför du bör läsa “Remission” eller “Fritt tal…

Premium

BJP-shake-up: Gadkari & Shivraj utanför parlamentets styrelse, Yediyurap…Premium

Crypto romantik bedrägerier: ‘asiatiska kvinnor’ på Twitter kommer för…

Premium

Geparder kommer att anlända i Indien, vad de stora katterna har att säga Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

Den pågående turneringen kommer troligen att bli Williams näst sista efter att hon tillkännagav sina tankar om pensionering förra veckan. Det kommer också att markera det första framträdandet på hemmaplan från Williams på två år och med den 19-åriga Raducanu inblandad hade tävlingen skapat en hel del surr.

Förklarat av The Indian Express Do inte bara läsa nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu