Mens du sov: Liverpool uavgjort 1-1 mot Palace, serie i Afghanistan på nivå med Irland og Williams-Raducanu-kampen utsatt i Cincinnati

0
125

(Venstre til høyre) Luis Diaz tar et skudd mot Crystal Palace, Naveen-ul-Haq feirer en wicket mot Irland og Serena Williams. (Bilder: premierleague og ACBofficials på Twitter og AP)

Liverpool tapte poeng hjemme da de røde bare klarte å avslutte 1-1 i kampen mot Crystal Palace på Anfield. Wilfried Zaha sørget for 1-0 for gjestene 32 minutter ut i kampen. Vertene var mer truende i den angripende tredjedelen gjennom hele første omgang, men resultatlinjen gjenspeilte noe annet.

12 minutter ut i andre omgang ble Darwin Nunez utvist på sin Premier League-debut på Anfield for å ha slått Palace’s Joachim Andersen. Luis Diaz ga imidlertid Premier League-mesterne i 2019/20 en viss trøst da han utlignet med en knallbra fra utenfor boksen.

Resultatet betyr at Liverpool sitter på 13. plass på poengtabellen etter kampdag to, med to poeng, fire mindre enn tittelrivaler og tabellledere, Manchester City.

Afghanistan-nivåserie i Irland

Etter å ha tapt de to første T20I-ene, fullførte Afghanistan comebacket i serien med fem kamper med seier i den fjerde T20I, og slo vertene med 27 løp i et regn redusert 11 over-konkurranse.

Vertene vant kastet og valgte å bowle først. Najibullah Zadran var blant løpene nok en gang, og scoret 50 av bare 24 leveranser. Rashid Khan kom også til med fyrverkeriet mot slutten av omgangen med en 10-ball-31 som inkluderte én fire og tre maksimum.

Som svar klarte Irland bare 105 på sine 11 overs. Fareed Ahmed Malik valgte en 3fer, mens Naveen-ul-Haq og Rashid Khan valgte et par wickets hver. Serieavgjørelsen skal spilles onsdag 17. august.

Williams og Raducanu-kampen utsatt i Cincinnati

Den mye hypede førsterundekampen mellom Serena Williams og Emma Raducanu på Western & Southern Open i Cincinnati ble utsatt fra mandag til tirsdag, noe som førte til frustrasjon blant fansen med tanke på størrelsen til de involverte tennisstjernene.

En talsperson for turneringen sa at avgjørelsen var “på grunn av en rekke faktorer relatert til planlegging”. Kampen ble ganske enkelt utelatt fra mandagens timeplan, uten noen kunngjøring om utsettelse og refusjon til fansen.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC-nøkkel-17. august 2022: Hvorfor du bør lese «Remisjon» eller «Fri tale…

Premium

BJP-shake-up: Gadkari & Shivraj ut av parlamentarisk styre, Yediyurap…Premium

Crypto-romantikk-svindel: ‘asiatiske kvinner’ på Twitter kommer for…

Premium

Geparder er klar til å ankomme i India, hva de store kattene har å si Abonner nå for å få 62 % RABATT

Den pågående turneringen er mest sannsynlig Williams nest siste etter at hun kunngjorde sine tanker om pensjonisttilværelse forrige uke. Det vil også markere det første hjemmebaneopptredenen fra Williams på to år, og med den 19 år gamle Raducanu involvert, hadde konkurransen skapt mye blest.

Forklart av The Indian Express Do ikke bare lese nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå