OJEE 2022 rådgivningsprocess uppskjuten; kontrollera detaljerna

0
121

Det officiella meddelandet om detta finns tillgängligt på den officiella webbplatsen – ojee.nic.in (representativ bild)

OJEE 2022: The Odisha Joint Entrance Examination Board har skjutit upp rådgivningsprocessen för Odisha Joint Entrance Examination (OJEE) 2022. Det reviderade schemat för OJEE-rådgivning kommer att tillkännages i sinom tid. Det officiella meddelandet om detta finns på den officiella webbplatsen – ojee.nic.in

Enligt det officiella meddelandet har rådgivningsprocessen skjutits upp eftersom processen för godkännande och anslutning av tekniska/professionella institut i staten av AICTE och universitet inte har slutförts och resultaten från vissa universitet/råd/styrelser har inte deklarerats,

Läs |One Nation One Entrance Exam: JEE Main, NEET ska slås samman med CUET, säger UGC-chefen

Tidigare förlängde styrelsen ansökningstiden för OJEE 2022 till den 14 augusti för den andra och särskilda OJEE 2022-undersökningen. Sista datum för avgiftsbetalning för OJEE 2022 till 16 augusti till 22.00.

OJEE 2022 genomfördes från 4 juli till 8 juli och resultatet tillkännagavs den 28 juli.

Subscriber Only StoriesView Alla

Premium

UPSC Key-16 augusti 2022: Varför bör du läsa 'Thucydides' Trap' eller 'Oper. ..Premium

Förklarat: Allt om F-INSAS, Nipun-gruvor, LCA — de nya systemen har…

Premium

Ökningen av arbetarens produktivitetspoängPremium

Delhi Confidential: Tiranga selfies-kampanj en stor hit på Independence Day Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

“Kandidater som har säkrat rankningar i JEE (Main) – 2022 och/eller OJEE – 2022 och är intresserade av att ta tillträde till tekniska/professionella institut (regering/privata) i staten, kan delta i OJEE-rådgivningen när och när den startar,” det officiella meddelandet läser.

 

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu