Indisk startup laddar elbilar på bara 15 minuter

0
49

Den indiska startupen Exponent Energy har utvecklat en lösning för att snabbladda elbilar på 15 minuter, skriver Tech Crunch. Kruxet är bara att Exponents batteripaket måste kombineras med bolagets egna laddningsstationer för att det ska gå så snabbt. Annars tar det cirka 60 minuter, uppger företaget. Exponent har nu tagit in 13 miljoner dollar i en kapitalrunda för att bygga ut sitt laddningsnätverk till 100 stationer runtom i Indien. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.