Tjenestemenn: Høyt “boom” hørtes i Nord-Utah sannsynligvis en meteor

0
77

Dette bildet fra videoen utgitt av Snowbasin Resort viser deres webkamerafangst av en meteor som flyr over Snowbasin i Huntsville, Utah lørdag 13. august 2022. En høy “boom” hørt over områder i Nord-Utah var sannsynligvis en meteor, sa tjenestemenn lørdag. (Snowbasin Resort via AP)

En høy “bom” hørt over områder i Nord-Utah var sannsynligvis en meteor, sa tjenestemenn lørdag. Rapporter om den høye støyen sirkulerte rundt klokken 08:30, med folk fra Orem til det sørlige Idaho som la ut at de hørte “boomen”, 8221; Salt Lake Tribune rapporterte.Utah-guvernør

Spencer Cox tweetet at kontoret hans bekreftet at det ikke var relatert til seismisk aktivitet eller militære installasjoner.

National Weather Service's Salt Lake City-kontor skrev i en tweet at lyndeteksjonskartleggeren sannsynligvis fanget opp meteorens sporblink, som tjenestemenn sa så ut til å være bekreftet av vitnevideo i Roy.

South Salt Lake-bosatt Wendi Melling var akkurat på vei ut døren lørdag morgen da hun hørte støyen, som hun beskrev som en “høy, dyp buldrende lyd” etterfulgt av noen sekunders rumling. “Jeg trodde jeg hørte noe falle i huset. Jeg har siden søkt huset fra topp til bunn, og det eneste jeg har funnet var en lamell fra tregjerdet vårt som hadde falt, så det er en lettelse,” skrev Melling i en Facebook-melding.

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

UPSC Key-15. august 2022: Hvorfor bør du lese “Khongjom war” eller ” Visjon I…

Premium

C Raja Mohan skriver: Diplomacy for Viksit Bharat

Premium

UPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQs

Premium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 hitlister for å forstå hvor langt India har …Abonner nå for å få 62 % AVSL rullende torden,” fortsatte Melling. “Denne buldrende støyen som fulgte bommen var kanskje på 3-4 sekunder.”

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå