Student från Delhi hoppar i Yamuna-floden och gör slut på livet

0
41

Händelsen ägde rum i norra Delhis Timarpur-område på lördagskvällen. Enligt polisen var Rajat en collegestudent och gjorde även ett deltidsarbete i Karol Bagh. Han efterlämnar sina föräldrar och två systrar. (Expressfoto av Tashi Tobgyal)

En 19-årig student ska ha begått självmord genom att hoppa från Delhis Signature Bridge in i Yamuna-floden, uppgav polisen i söndags. Elevens kropp återfanns av dykare och poliser. Den avlidne har identifierats som Rajat, bosatt i Karawal Nagar.

Händelsen ägde rum i norra Delhis Timarpur-område på lördagskvällen. Enligt polisen var Rajat en collegestudent och gjorde även ett deltidsarbete i Karol Bagh. Han överlevs av sina föräldrar och två systrar.

På lördagen lämnade Rajat sitt hus på morgonen för att jobba och när han återvände ska han ha hoppat från bron, sa polisen. Polisen hittade också en väska som tillhörde Rajat från platsen.

– De boende hade informerat polisen om händelsen vid 20.30-tiden och dykarna tillkallades för att rädda ynglingen. Polisen deltog också i räddningsuppdraget. De kunde upptäcka Rajat men han drunknade snart på grund av höjningen av vattennivån i Yamuna. Kroppen återfanns på natten”, sa en polis.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-15 augusti 2022: Varför du bör läsa “Khongjom war” eller “Vision I…

Premium

C Raja Mohan skriver: Diplomati för Viksit Bharat

Premium

UPSC Essentials: Nyckelord för den senaste veckan med MCQs

Premium

ExplainSpeaking | Indien på 75: 11 diagram för att förstå hur långt Indien har … Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

Polisen har inte hittat något självmordsbrev eller något annat bevis i fallet. De misstänker inget fulspel. Orsaken bakom händelsen är dock inte heller klarlagd. En obduktion kommer att genomföras och rättsliga åtgärder kommer att vidtas baserat på fynden. Rajats föräldrar och systrar informerades om hans död, uppger polisen.

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara Nyheter. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu