Student fra Delhi hopper ut i Yamuna-elven og avslutter livet

0
54

Hendelsen fant sted i Nord-Delhis Timarpur-område lørdag kveld. Ifølge politiet var Rajat en høyskolestudent og gjorde også en deltidsjobb i Karol Bagh. Han etterlater seg foreldrene og to søstre. (Express Photo by Tashi Tobgyal)

En 19 år gammel student skal ha begikk selvmord ved å hoppe fra Delhis Signature Bridge ned i Yamuna-elven, sa politiet søndag. Elevens kropp ble funnet av dykkere og politi. Den avdøde har blitt identifisert som Rajat, bosatt i Karawal Nagar.

Hendelsen fant sted i Timarpur-området i Nord-Delhi lørdag kveld. Ifølge politiet var Rajat en høyskolestudent og gjorde også en deltidsjobb i Karol Bagh. Han blir overlevd av sine foreldre og to søstre.

På lørdag forlot Rajat huset sitt om morgenen for å jobbe, og da han kom tilbake, skal han ha hoppet fra broen, sa politiet. Politiet fant også en bag som tilhørte Rajat fra stedet.

– Beboerne hadde informert politiet om hendelsen rundt klokken 20.30 og dykkerne ble tilkalt for å redde unggutten. Politiet ble også med på redningsoppdraget. De kunne oppdage Rajat, men han druknet snart på grunn av økningen i vannstanden til Yamuna. Liket ble gjenfunnet i natt», sa en offiser.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Key-15. august 2022: Derfor bør du lese «Khongjom war» eller «Vision I…

Premium

C Raja Mohan skriver: Diplomati for Viksit Bharat

Premium

UPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQs

Premium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 diagrammer for å forstå hvor langt India har …Abonner nå for å få 62 % RABATT

Politiet har ikke funnet noe selvmordsbrev eller andre bevis i saken. De mistenker ikke noe stygt spill. Årsaken bak hendelsen er imidlertid heller ikke klar. En obduksjon vil bli gjennomført og rettslige skritt vil bli tatt basert på funnene. Rajats foreldre og søstre ble informert om hans død, sa politiet.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyheter. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå