SSC, Intelligence Bureau og PGT ledige stillinger flere: Topp offentlige jobber å søke denne uken

0
51

Her er en liste over offentlige jobber som nå ansettes. (Representativt bilde. Fil)

Hvis du ønsker å søke på offentlige jobber, her er en liste over offentlige selskaper med en pågående registreringsprosess. Kandidater bør huske å sjekke kvalifikasjonskriteriene, antall ledige stillinger, søknadsprosessen og siste dato for å søke gjennom de gitte offisielle nettstedene for hver jobb som er oppført nedenfor.

Les |Over 1400 IAS, 864 IPS-stillinger ledige i India: Jitendra Singh til Rajya Sabha

TNUSRB Rekruttering

The Tamil Nadu Uniformed Staff Rekrutteringsstyret (TNUSRB) ansetter for stillingene som politikonstabel i grad II, fengselsvakt i grad II og brannmann 2022. Den elektroniske søknadsprosessen vil starte 7. juli 2022 kl. 11.00.

Denne rekrutteringskampanjen har som mål å fylle 3552 åpninger for 3 stillinger totalt. Av disse er det 2180 ledige stillinger i politiavdelingen, 1091 i etterforskningsavdelingen, 161 i fengsels- og fengselsavdelingen og 120 i brann- og redningsetaten.

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

Økningen i arbeidernes produktivitetspoeng

Premium

Delhi Confidential: Tiranga selfies-kampanje en stor hit på uavhengighetsdagen

Premium

Bihar berozgari-refreng gjør vei inn i CMs jobbløftePremium

Collegium ledet av CJI Ramana klarerte over 250 for HCs; ledige stillinger nå laver…Abonner nå for å få 62% AVSLAG

Siste dato for å søke: 15. august

Hvor du søker: tnusrb. tn.gov.in

— MPPEB Group 3 Recruitment 2022

Madhya Pradesh Professional Examination Board (MPPEB) inviterer søknader til ulike gruppe B-stillinger. Søknadsprosessen starter 1. august og avsluttes 16. august. Etter det vil søknadskorrigeringsvinduet være tilgjengelig mellom 1. august og 21. august. Eksamenen gjennomføres fra 24. september og utover. Eksamen avholdes i to skift – om morgenen fra kl. 9.00 til 12.00 og ettermiddagsvakt fra kl. 14.30 til 17.30.

Totalt 2 557 ledige stillinger vil bli besatt gjennom denne rekrutteringskampanjen. Rekrutteringsprosessen omfatter stillingene som underingeniør, tegner og andre stillinger. Eksamenen vil bli holdt i distriktene Indore, Bhopal, Jabalpur, Gwalior, Ujjain, Neemch, Ratlam, Satnam, Mandsor, Sagar, Khandwa, Siddhi og Reva.

Siste dato for å søke:

b>16. august

Hvor du søker: peb.mp.gov.in

Les også |Agniveer Recruitment 2022: IAF kunngjør resultat for Agniveervayu; her er hvordan du sjekker resultat, kvalifisering

— Intelligence Bureau

Annonse

Etterretningsbyrået, innenriksdepartementet inviterer søknader til stillingene som assisterende sentral etterretningsoffiser (ACIO), sikkerhetsassistent (SA) og junior etterretningsoffiser (JIO). Totalt meldes det 766 ledige stillinger til rekrutteringen som besettes på deputasjonsbasis med minimumsperiode på tre til fem år. Kandidater bør ikke overstige 56 år.

Siste dato for å søke: 22. august 2022

Hvor kan man søke: >mha.gov.in

— DSSSB Recruitment 2022

Delhi Subordinate Services Selection Board (DSSSB) inviterer søknader til rekruttering av 547 ledige stillinger, for eksempel leder og nestleder (kontoer), Junior Labour Welfare Inspector, Assistant Store Keeper, Accountant, Tailor Master, Publikasjonsassistent, Trained Graduate Teacher (Special Education Teacher) ), PGT Music (mannlig), PGT Urdu (mann og kvinne), PGT hagebruk, PGT psykologi (mann og kvinne), PGT datavitenskap (mann og kvinne), PGT engelsk (mann og kvinne), PGT EVGC (mann og kvinne). ), og mange flere.

Søknadsgebyret for kandidater i generell kategori er Rs 100. Søknadsgebyret er imidlertid fritatt for kvinnelige kandidater og kandidater som tilhører Schedule Caste, Schedule Tribe, P.W.D. og tidligere tjenestemann-kategori.

Siste søknadsdato: 27. august kl. 23.59

Hvor kan du søke: dsssb.delhi.gov.in

Annonse Les også |UPSC CDS II 2021 kunngjort resultat: Slik laster du ned listen over kandidater på listen

— SSC Recruitment 2022

Staff Selection Commission (SSC) inviterer søknader til SSC CPO. Det er totalt 228 ledige stillinger for underinspektør (Exe.) i Delhi Police-Male, 112 for Sub-Inspector (Exe.) i Delhi Police-Female og 3960 ledige stillinger for Sub-Inspector (GD) i CAPFs.

Kandidater må betale Rs 100 som søknadsavgift, som kan betales gjennom BHIM UPI, nettbank eller ved å bruke visum,
Mastercard, Maestro, RuPay kreditt- eller debetkort eller i kontanter på SBI-filialer ved å generere SBI-challan. Kvinnelige kandidater og kandidater som tilhører Scheduled Castes (SC), Scheduled Tribes (ST) og Ex-Servicemen (ESM) som er kvalifisert for reservasjon er fritatt for å betale gebyr.

Siste dato for å søke: 30. august

Hvor kan du søke: ssc.nic.in

— Jharkhand PGT Recruitment 2022

Jharkhand Staff Selection Commission (JSSC) inviterer søknader til Jharkhand PGT ledige stillinger. Kandidater vil kunne søke på disse PGT-vikariatene fra 25. august og utover. For å være kvalifisert for disse ledige stillingene, bør kandidater ha minst en PG-grad i de aktuelle fagene med minst 50 prosent karakterer og en B.Ed-grad fra et anerkjent universitet.

Siste dato til søke: 23. september kl. 23.00

Hvor du skal søke: jssc.nic.in

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå