Revolution Race rasar på börsen – vd avgick igår

0
74

Revolution Races vd Pernilla Nyrensten avgår på egen begäran, enligt ett pressmeddelande. Hon avser samtidigt att fortsätta som aktiv styrelseledamot i e-handelsbolaget. När börsen öppnade på tisdagen faller RVRC:s aktie med 25 procent. – Att under nio år bygga det här företaget från grunden har fått mig att lägga många andra prioriteringar åt sidan och den senaste tiden har jag funderat på vad som är rätt för mig på lång sikt, säger hon i ett uttalande. Nyrensten tillägger att hon ser fram emot att fortsätta aktivt stödja Revolution Race genom att fokusera på arbete med varumärke och försäljning. Ordförande Paul Fischbein går in som tillförordnad vd från och med i morgon tills en ny vd har tillsatts, skriver bolaget. Beskedet kommer dagen före Revolution Races delårsrapport för det andra kvartalet på tisdagsmorgonen. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. Just nu får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.