Mens du sov: Lukaku scorer ved retur til Inter, Neymar-stjerner for Paris og Barca begynner sesongen med uavgjort

0
130

(Venstre til høyre) Lukaku feirer målet sitt i Serie A-åpningen for Inter, Neymar forbereder seg på å ta en corner mot Montpellier, og Lewandowski går glipp av en sjanse til å score mot Vallecano. (Bilder: Inter, PSG English og FC Barcelona på Twitter)

Etter bare en sesong borte fra klubben der han ble en av de mest dødelige anfallskreftene over hele Europa, markerte Romelu Lukaku sin retur til Inter med et mål i den første kamp i Serie A-sesongen mot amerikanske Lecce.

29-åringen brukte mindre enn halvannet minutt på å score i sitt første kampinnlegg, et skuffende år etter hans standard med Chelsea i Premier League. Målet hjalp Inter med å vinne 1-2 og ta tre poeng hjem fra borteturen.

Lukaku var en del av Inter-siden som vant ligaen i 2021 og belgieren scoret 64 ganger på 95 opptredener over to sesonger. Det ble rapportert at Lukaku tok et lønnskutt på 8,5 millioner euro for den kommende kampanjen for å skille seg fra London-klubben og returnere til Italia.

Neymar spiller hovedrollen mens PSG slo Montpellier

I Frankrike slo Paris Saint Germain Montpellier 5-2 i sin runde 2-kamp i Ligue 1. Den brasilianske spiss Neymar orkestrerte skaden mens han scoret og assisterte på kvelden.

30-åringen ble nektet et hattrick natten etter en VAR-sjekk, men vertene hadde uansett kontroll over kampen. Neymar har nå 5 mål på tre assist så langt denne sesongen på tre kamper.

Mens det var et selvmål fra gjestens Falaye Sacko som åpnet kontoen for Paris på natten, Kylian Mbappes straffe og en sent mål fra Renato Sanches gjorde fem til vertene ved siden av Neymars brant.

Barca starter sesongen med en 0-0 dødgang

Etter et tungt løftet sommer overgangsvindu, som foreløpig ikke er over, var det en skuffende start på La Liga-sesongen for FC Barcelona da de spilte 0-0 hjemme mot Rayo Vallecano.

Runner-ups fra forrige sesong hadde vært i stand til å registrere fire av signeringene sine på første kamp, ​​inkludert Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen og Franck Kessie etter en urolig kamp med den spanske ligaen om de økonomiske komplikasjonene av deres overgangsvindushopping.< /p>Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 hitlister for å forstå hvor langt India har …

Premium

Hvorfor et flertall av muslimer var imot Jinnahs idé om deling og ble på…

Premium

Delhi Confidential: Hvem skal heise Tricolor ved AICC-hovedkvarteret …

Premium

Justice Uday Umesh Lalit: ‘Hvis (vår) handling ikke er opp til målet, s…Abonner nå for å få 62 % RABATT på toppsportsnyheter nå

Klikk her for mer

Selv om alle fire var med på kvelden for Blaugrana, gjorde det knapt noen forskjell på resultatlisten. Til tross for at de var den beste av de to sidene på natten når det gjelder ballbesittelse og skapte sjanser, klarte ikke Barcelona å bryte gjennom Vallecano-forsvaret og måtte nøye seg med å dele et poeng hver på natten. Vertene ble ytterligere forverret med elendighet da kaptein Sergio Busquets ble utvist på pause i andre omgang.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå