Kinnevik-bolaget kan lämna börsen efter kursraset

0
65

Kinnevik och VNV Globals portföljbolag Babylon Health kan vara på väg att köpas ut från den amerikanska börsen, mindre än 12 månader efter noteringen. Det uppger källor för Bloomberg, enligt Finwire. Enligt uppgifterna har det digitala vårdbolaget diskuterat hur kursraset ska hanteras. Och en möjlighet är ett utköp, en annan är att ta in tillväxtkapital. Babylon gick till börsen för mindre än ett år sedan genom en spac och värderades då till över 4 miljarder dollar. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. Just nu får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.