Horoskop idag, 15 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

0
70

Horoskop idag, 15 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Världens astrologer förväntar sig att du ska ta ledningen den här veckan. Jag vet att många av er kanske klagar, men ni föddes med otvivelaktiga ledaregenskaper, och vi andra är nu i behov av era befälsförmåga. Ändå finns det inget rätt sätt och inget fel, så du kan sätta din egen strategi.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

< p>Om jag sa att den här veckans planetariska förhållanden var sprängfyllda av potential, skulle jag göra mig skyldig till en enorm underdrift. Jag säger inte att du kommer att vara direkt involverad i spännande aktiviteter, men din totala medvetenhet om världen kommer att färgas av de briljanta möten som paraderar sig framför dig.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

UPSC Key-15 augusti 2022: Varför du bör läsa “Khongjom war” eller “Vision I…

Premium

C Raja Mohan skriver: Diplomati för Viksit Bharat

PremiumUPSC Essentials: Nyckeltermer för den senaste veckan med MCQsPremium

ExplainSpeaking | Indien på 75: 11 listor för att förstå hur långt Indien har … Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Månens justeringar ger dig avsevärt skydd, men är också benägna att göra dig lite överkänslosam. Så fort saker börjar gå fel kommer du att få panik. Stanna upp och ta ett djupt andetag, räkna till tio och se dig omkring efter närmaste utrymningslucka!

CANCER (22 juni – 23 juli)

Ibland svänger du till ytterligheter, och det är väldigt svårt för någon annan att veta vilken kurs du följer vid en viss tidpunkt. Det sägs också ofta att kärlek och hat är två sidor av samma mynt. Jag kan inte säga vilken väg du kommer att hoppa den här veckan, men jag kan säga att passionerna kommer att bli höga. Låt oss hoppas att kärleken kommer att segra.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Optimism är din största tillgång. Fullständigt orealistiska förväntningar, å andra sidan, är inte bara ditt stora handikapp, utan det är alltför troligt att det kommer att krossas. Du kanske inte vill tro det, men ditt tecken är ett av de mest lyckligt lottade i zodiaken för tillfället.

JUNGUN (24 augusti – 23 september)

Jag ska få de dåliga nyheterna ur vägen först: du riskerar att känna dig sviken när någon verkar inte hålla med dig. Den goda nyheten är att du har en stor chans att få din berättelse och din handling tillsammans. En rival kan till och med erkänna att du trots allt har rätt!

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Annons

Finansiella angelägenheter är nyckeln till allt den här veckan, oavsett om det är rent personligt eller offentligt och professionellt. Om det är möjligt, undvik alla hänsynslösa och impulsiva handlingar. Dessa kan bara kosta dig dyrt. Du kanske också undrar om en känslomässig slips är värd priset.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

Du kan väntar på fyrverkerier denna vecka. Det är inget skämt. Det finns verkligen en stor chans att någon kommer att gå över toppen. Se till att det inte är du och att du finns till hands med lugnande ord. Det är det minsta som en älskad förväntar sig, särskilt efter allt du har sagt tidigare.

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)

Du måste komma ihåg att ingenting denna vecka kommer att vara lätt att förstå. Mysterier finns i överflöd och förvirring kommer att vara utbredd, men om du kan hänga på till nästa vecka kommer du att börja se vart allt är på väg. Faktum är att chanserna att nå en fast överenskommelse är bättre än du tror.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)

Annons

Du behöver extra stöd, men det är ärligt talat omöjligt att säga om det kommer. Vad andra förväntar sig eller föreställer sig kan bara hjälpa dig att ta tag i dina egna angelägenheter. Du förstår, det här är en djupt sällskaplig tid och vad du än gör, vad du än säger, hänger allt på dina personliga relationer.

VATTUMANNEN (21 januari – 19 feb.)

stark>

Avundsjuka, förbittring och fiendskap är dina fiender. Om du ger efter för sådana känslor riskerar du allt som du så noggrant har byggt upp. Professionella människor befinner sig nu i en känslig situation, kanske för att de kommer att utsätta sig själva för kritik.

FISKAR (20 februari – 20 mars)

Du är mer än någon annan i stånd att förstå veckans många händelser. Medan andra kommer att få besök av prövningar och vedermödor, kan du stå tillbaka och inta ett typiskt filosofiskt förhållningssätt. Du förstår att det som verkar fruktansvärt viktigt nu kan vara helt irrelevant senare.

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu