Horoskop i dag, 15. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
129

Horoskop i dag, 15. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Verdens astrologer forventer at du skal ta ledelsen denne uken. Jeg vet at mange av dere kan beklage, men dere ble født med utvilsomme lederegenskaper, og vi andre trenger nå deres kommanderende ferdigheter. Likevel er det ingen riktig vei og ingen feil vei, så du kan sette din egen strategi.

TYREN (21. april – 21. mai)

< p>Hvis jeg sa at denne ukens planetariske forhold var full av potensiale, ville jeg gjort meg skyldig i en enorm underdrivelse. Jeg sier ikke at du vil være direkte involvert i spennende aktiviteter, men din totale bevissthet om verden vil bli farget av de strålende møtene som paraderer seg foran deg.

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

UPSC Key-15. august 2022: Hvorfor du bør lese “Khongjom war” eller “Vision I…Premium

C Raja Mohan skriver: Diplomacy for Viksit Bharat

PremiumUPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQsPremium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 diagrammer for å forstå hvor langt India har …Abonner nå for å få 62 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Månejusteringer gir deg betydelig beskyttelse, men er også tilbøyelige til å gjøre deg litt overemosjonell. Så snart ting begynner å gå galt, vil du ha en tendens til å få panikk. Stopp og pust dypt, tell til ti og se deg rundt etter nærmeste fluktluke!

KREFT (22. juni – 23. juli)

Noen ganger svinger du til ekstremer, og det er veldig vanskelig for andre å vite hvilket kurs du følger til enhver tid. Det sies også ofte at kjærlighet og hat er to sider av samme sak. Jeg kan ikke si hvilken vei du vil hoppe denne uken, men jeg kan si at lidenskapene vil bli høye. La oss håpe at kjærligheten vil seire.

LEO (24. juli – 23. august)

Optimisme er din største ressurs. Helt urealistiske forventninger, på den annen side, er ikke bare ditt store handikap, men det er altfor sannsynlig at de blir brutt. Du vil kanskje ikke tro det, men tegnet ditt er et av de mest heldige i dyrekretsen for øyeblikket.

JYMOMEN (24. august – 23. sept.)

Jeg får de dårlige nyhetene ut av veien først: du kan føle deg sviktet når noen ser ut til å være uenig med deg. Den gode nyheten er at du har en stor sjanse for å få historien din rett og handlingen din sammen. En rival kan til og med innrømme at du tross alt har rett!

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Annonse

Økonomiske forhold er nøkkelen til alt denne uken, enten det er rent personlig eller offentlig og faglig. Hvis det er mulig, unngå alle hensynsløse og impulsive handlinger. Disse kan bare koste deg dyrt. Du lurer kanskje også på om et følelsesmessig slips er verdt prisen.

SKORPIO (24. okt. – 22. nov.)

Du kan forventer fyrverkeri denne uken. Det er ikke en spøk. Det er virkelig en stor sjanse for at noen kommer til å gå over toppen. Pass på at det ikke er deg, og at du er tilgjengelig med beroligende ord. Det er det minste en kjære forventer, spesielt etter alt du har sagt tidligere.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Du må huske på at ingenting denne uken vil være lett å forstå. Mysterier florerer og forvirring vil være utbredt, men hvis du kan holde på til neste uke, vil du begynne å se hvor det hele er på vei. Faktisk er sjansene for å oppnå en fast avtale bedre enn du tror.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Annonse

Du trenger ekstra støtte, men det er ærlig talt umulig å si om det kommer. Det andre forventer eller forestiller seg kan bare hjelpe deg med å få tak i dine egne saker. Du skjønner, dette er en dypt sosial tid, og uansett hva du gjør, hva du enn sier, avhenger alt av dine personlige forhold.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

strong>

Sjalusi, harme og fiendskap er dine fiender. Hvis du gir etter for slike følelser, vil du risikere alt du så nøye har bygget opp. Profesjonelle mennesker er nå i en delikat posisjon, kanskje fordi de vil utsette seg selv for kritikk.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Mer enn noen andre er du i en posisjon til å forstå denne ukens mange hendelser. Mens andre vil få besøk av prøvelser og trengsler, kan du stå tilbake og ta en typisk filosofisk tilnærming. Du forstår at det som virker fryktelig viktig nå, kan være helt irrelevant senere.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå