Veckohoroskop, 14 augusti 2022 – 21 augusti 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
57

Veckohoroskop, 14 augusti 2022 – 21 augusti 2022: Skorpionen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser

VÄDUR (21 mars – apr. . 20)

Lyckligtvis kommer nu en nära partner till ditt sätt att tänka hemma. Ett av dina nuvarande problem på jobbet är att du helt enkelt har för många järn i elden. Det finns mycket du kan uppnå om du vill, men det är viktigt att du har alla dina prioriteringar ordentligt utarbetade.

ÖXEN (21 april &#8211) ; 21 maj)

Dina stjärnor rör sig hit och dit och ger alla möjliga löften. Det faktum att du har känt dig försummad, åtminstone när det gäller en viss person, har mer att göra med din egen djupa känsla av att du borde vara i centrum för uppmärksamheten.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

UPSC Essentials: Nyckelord för den senaste veckan med MCQs

Premium

ExplainSpeaking | Indien på 75: 11 listor för att förstå hur långt Indien har …

Premium

Varför en majoritet av muslimerna motsatte sig Jinnahs idé om partition och stannade kvar…

Premium

Delhi Confidential: Vem kommer att hissa Tricolor vid AICC:s högkvarter …Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Stjärnorna berättar en traditionell historia under den aktuella perioden: var praktisk, arbeta hårt och var noggrant ärlig. Undvik dock tendensen att kritisera eller döma andra för hårt. Romantiska relationer fungerar bäst om du gillar delade aktiviteter och personen du drömmer om bör också vara din bästa vän.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Välmående planeter är på väg – äntligen. Det är ett idealiskt ögonblick för ett eller två affärsföretag. Gå för långsiktiga investeringar och seriösa köp snarare än lyx eller omedelbara vinster. I kärlek förblir passionerna höga, förväntningarna ännu högre.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Dina stjärnor är i två sinnen, osäkra på vilken väg de ska gå. Irrationella begär tävlar med förnuft och logik om din uppmärksamhet och du måste göra dina val. Du måste inse att även väg-out idéer kan omsättas i praktiken om du har tillräckligt sunt förnuft. Bli inte tagen av falska löften.

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Mercurys nuvarande disciplinerade rörelser passar dina klassiska, försiktiga, jungfruliga egenskaper. Det är ett ögonblick för allvarliga funderingar, svåra frågor och hårt samtal. Skär bort krusidullerna och koncentrera dig på det som verkligen är viktigt. Du kommer till och med att ta dina nöjen på allvar!

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Annons

Du’ är på humör för att spela – försiktigt förstås. Om du beräknar oddsen mycket noggrant och väljer säkra alternativ, kan utdelningen bli magnifik – men inte på några år. Det är upp till dig att tänka framåt! Barn och yngre relationer förlitar sig förresten på ditt stöd, så ge det fritt.

SKORPIONEN (24 oktober – 22 november)

Du kan fundera länge och hårt på frågor om hem och familj. Det är din materiella säkerhet som kräver uppmärksamhet, och du bör undvika tendensen att hamna i ett känslomässigt tillstånd. Efter att de nuvarande känslorna har passerat kommer du att kunna ta itu med inhemska frågor med ett klart huvud.

SKYTTEN (23 nov. – 22 december)< /p>

Månen kommer att utöva sitt känslomässiga inflytande över ditt äktenskapshus, så du har en chans att lösa utestående äktenskapsfrågor. Det är praktiska arrangemang som verkar betyda mest, och det kan vara ett nära samarbete som räknas mer än känslomässigt. Det är med andra ord goda nyheter!

STENBOCK (23 december – 20 januari)

Annons

Dina sociala färdigheter underskattas ofta, även av dig. Ändå är dina idéer för närvarande mycket mer intressanta och potentiellt underhållande än någon annans. Den enda nackdelen är att du kanske måste subventionera dem, och du måste hitta extra pengar någonstans ifrån.

VATUMAN (21 januari – 19 februari)< /strong>

Dina stjärnor ser generellt sett positiva ut, men ditt rykte står på spel, särskilt på jobbet. Du bör nu göra dina idéer offentliga och fullfölja dem på alla sätt du kan, antingen för att säkra professionell marknadsföring eller få makt i ditt samhälle. Detta verkar för närvarande vara viktigare än pengar. Du har lärt dig din läxa – sätt alltid människor före vinst.

FISCES (20 feb. – 20 mars)

Du verkar vara på Förflyttningen. Ett gäng kraftfulla planeter är i linje med ditt hus för utlandsresor, vilket tyder på att avlägsna delar ringer. Om du måste stanna där du är kan du inte göra värre än att introducera en hälsosam dos av gammaldags nöje och nöje.

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna . Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu