TV-skuespiller Karanvir Bohra, 2 andre booket for å «dupere kvinne på 1,99 crore Rs»

0
122

Kaaranvir Bohra (Foto: Kaaranvir/Instagram)

Oshiwara-politiet registrerte nylig en FIR mot skuespilleren Karanvir Bohra og to andre for å ha lurt en kvinne for 1,99 crore Rs ved å love hennes gode avkastning på investeringen med dem.

En FIR har blitt registrert mot skuespilleren mandag kveld under paragrafene 420 (juks) og 34 (handling utført med felles intensjon) i IPC. Klageren er en 40 år gammel kvinne som har en klesvirksomhet og bor i Oshiwara-politiets jurisdiksjon.

Skuespilleren hadde møtt klageren i 2019 og de ble venner. På det tidspunktet skulle en av filmene hans gis ut, og han hadde lånt 33 lakh Rs av henne. Senere samme år tok han det resterende beløpet fra henne gjennom banktransaksjoner.

Politiet sa at skuespilleren returnerte noe av beløpet til kvinnen, men nektet å returnere det resterende beløpet og brøt senere all kommunikasjon med henne. Etter å ha forfulgt saken i flere måneder med skuespilleren så vel som hans familiemedlemmer, bestemte kvinnen seg for å henvende seg til politiet.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

UPSC Essentials: Nøkkelord fra den siste uken med MCQs

Premium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 hitlister for å forstå hvor langt India har …

Premium

Hvorfor et flertall av muslimer motsatte seg Jinnahs idé om deling og ble værende o…

Premium

Delhi Confidential: Hvem skal heise Tricoloren ved AICC-hovedkvarteret…Abonner nå for å få 62 % RABATT

«Skuespilleren og to av hans slektninger har blitt booket. Han tok Rs 1,99 crore fra klageren,” sa en politimann fra Oshiwara politistasjon. Indian Express ringte onsdag til Bohra, men nummeret hans ble slått av. En WhatsApp-samtale, tekstmelding og WhatsApp-melding ga ingen respons fra skuespilleren.

Mumbai News

  • 1Dødstrussel mot Mukesh Ambani: Mistenkt arrestert i Mumbais Dahisar
  • 2Ingen opphold på offentlige velferdsordninger, sier Maharashtra CM Eknath Shinde på uavhengighetsdagen
  • 3Maharashtras statsråd tildelte porteføljer

Mer fra Mumbai

Karanvir Bohra ble nylig sett i Kangana Ranauts realityshow, Lock Upp, hvor han tilsto at han var i gjeld og ville ha begått selvmord hvis han ikke hadde en familie. Han sa også at han hadde 3-4 saker anlagt mot ham for manglende betaling av kontingent.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå