På vei for å feire Raksha Bandhan med slektninger, dør Delhi-mann etter strupen skåret opp av kinesisk manjha

0
49

Flere dødsfall og skader forårsaket av den metallbelagte dragestrengen er rapportert i hovedstaden i år. (fil)

En 34 år gammel mann på sykkel ble drept etter at en kinesisk manjha (dragesnor) kuttet i nakken på Shastri Park-overgang i Nordøst-Delhi torsdag kveld.

Politiet sa at avdøde, Vipin Kumar, var på motorsykkelen sammen med sin kone og datter.

Politiet sa at han ble ført til et sykehus i Civil Lines i en forbipasserende ambulanse, men ble erklært død på sykehuset.

Vipin, som leverte varer til butikkeiere, etterlater seg kone og tre døtre. Svogeren hans, Sachin, sa at han var på vei til svigerfamiliens hus i Ghaziabads Loni for å feire Raksha Bandhan. «… på veien ble han kuttet av en manjha og døde på sykehuset. Det var et vondt sjokk for oss alle.»

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

Forklart: Hvorfor Sør-Korea faser ut «Parasite» -stil semi-kjeller …Premium

Når USA veier Guantánamo-alternativer, kan Saudi-senteret tilby løsning

Premium< /figure>Deres egen verste fiende; hvordan Storbritannias utdanningspolitikk kostet det imperiet’…Premium

UPSC Essentials: Ukentlig nyhetsekspress med MCQs— RBI’s undersøkelser for å fo…Abonner nå for å få 62 % rabatt

Sachin la til: “Søstrene mine og niesene mine er i sjokk etter å ha mistet Vipin på denne måten. Vi vet ikke hva vi skal gjøre. Søsteren min er husmor. De små barna hans må tas vare på.” Han sa at Vipins kone og yngste datter var uskadde.

Politiet sa at en FIR hadde blitt registrert under IPC-seksjonene 304a (som forårsaket død ved uaktsomhet) og 188 (ulydighet mot ordre kunngjort av offentlig tjenestemann. Politi i Nordøst-distriktet sa at det var registrert mer enn 11 tilfeller med hensyn til salg og kjøp av “kinesisk manjha”.

Det er rapportert om flere dødsfall og skader forårsaket av den metallbelagte dragestrengen i hovedstaden i år. juli døde en 30-åring etter at en bortkommen kinesisk manjha ble sittende fast rundt halsen hans mens han syklet på Haiderpur-overgangen. Tidligere denne uken døde en 28 år gammel matleveringsleder i en trafikkulykke etter at han falt av sykkel og ble meiet ned av et ukjent kjøretøy på Badarpur-overgangen. Politiet sa at de fant en kinesisk manjha fast til tohjulingen hans og mistenker at dette førte til ulykken.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene Forstå det Les våre daglige forklaringer Les nei w