Gurgaon: Ungdom myrder mor på grunn av mistenkt “affære”, arrestert

0
47

Den 6. august kveld, da han besøkte moren sin, stakk han henne flere ganger og kvalte henne til døde. Etter å ha myrdet henne, gjemte han kroppen hennes under en barneseng. (fil)

En ungdom ble arrestert i Haryanas Rohtak for angivelig å ha knivstukket sin enkemor flere ganger og kvalt henne til døde etter at han mistenkte at hun var i et forhold med en annen mann, sa Gurgaon-politiet lørdag.

< p>Offiserer sa at de mottok informasjon på politiposten i sektor 93 onsdag om en stank som så ut til å komme fra et rom som var låst fra utsiden i landsbyen Garhi. Da låsen ble brutt, fant polititeamet det nedbrytende liket av en kvinne som lå under en barneseng i rommet, sa de.

Ofrets bror identifiserte den avdøde som Sona Devi, 40, og sa at han mistenkte rollen til sønnen Pravesh (20) i drapet, avslørte politiet, og la til at Pravesh ble arrestert torsdag.

Ifølge politiet, etter ektemannens død, jobbet Sona på en privatskole i en Få måneder. Hun sa senere opp jobben og hadde bodd i et leid rom i Garhi. Pravesh bodde i Sonipat og besøkte henne ofte.

Subscriber Only StoriesSe allePremium

Når USA veier Guantánamo-alternativene, kan Saudi-senteret tilby løsning

Premium< /figur>Deres egen verste fiende; hvordan Storbritannias utdanningspolitikk kostet det imperiet'…

Premium

UPSC Essentials: Ukentlig nyhetsekspress med MCQ-er— RBI’s spørreundersøkelser til fo…

Premium

MacBook Air 2022-anmeldelse: Den lette lille tung vekt Abonner nå for å få 62 % RABATT

Gurgaon-politiets talsperson Subhash Boken sa: “Under avhør sa den siktede at han hadde sett moren sin snakke med noen over telefon lenge, på grunn av dette mistenkte han henne for å ha en affære . Den 6. august natt, da han besøkte moren sin, stakk han henne flere ganger og kvalte henne til døde. Etter å ha myrdet henne, gjemte han kroppen hennes under en barneseng. Han tok morens telefon og låste rommet utenfra og flyktet.»

Politiet sa at de har funnet kniven som ble brukt i forbrytelsen, nøkkelen til låsen og offerets telefon. En FIR ble registrert under seksjonene 302 (drap) og 201 (som forårsaker forsvinning av bevis for en begått lovbrudd) i den indiske straffeloven ved Sector 10A politistasjon.

Forklart av The Indian Express Do ikke bare lese nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå