Home Norsk CUET eksamenssentre 2022: Flere eksamenssentre, teknisk arbeidskraft — NTA iverksetter tiltak for å sikre jevn gjennomføring av CUET UG 2022

CUET eksamenssentre 2022: Flere eksamenssentre, teknisk arbeidskraft — NTA iverksetter tiltak for å sikre jevn gjennomføring av CUET UG 2022

0

CUET UG eksamenssentre 2022: Ifølge UGC-sjefen har NTA økt kapasiteten ved å legge til mer senterkapasitet. (Representativt bilde)

CUCET (CUET) eksamenssentre 2022 listeoppdateringer:Etter klager på tekniske feil i andre fase av eksamen, har National Testing Agency (NTA) iverksatt en rekke tiltak, inkludert ekstra teknisk arbeidskraft, flere falske tester ved eksamenssentre og økt serverkapasitet, for å sikre jevn gjennomføring av sentralen. University Entrance Test (CUET-UG) i neste fase som starter 17. august.

Snakker til indianexpress.com sa University Grants Commission (UGC) formann Jagadesh Kumar at NTA, med støtte fra UGC og AICTE , har økt kapasiteten ved å legge til flere sentre og også “stasjonert ytterligere teknisk arbeidskraft ved å utplassere førsteamanuensisprofessorer som tekniske observatører.”

Les |CUET UG Admit Card 2022 LIVE-oppdateringer

I følge NTA-kilder vil rundt 300 tekniske observatører bli utplassert under gjennomføringen av den fjerde fasen av eksamen i august 17, 18 og 20.

“Vi vil også gjennomføre mer avanserte mock-tester slik at tekniske problemer kan identifiseres på forhånd og dette ikke fører til siste liten endring i eksamenssentre,” sa en høytstående NTA-tjenestemann.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

ExplainSpeaking | India på 75: 11 hitlister for å forstå hvor langt India har …

Premium

Hvorfor et flertall av muslimer motsatte seg Jinnahs idé om deling og ble værende o…

Premium

Delhi Confidential: Hvem skal heise Tricolor ved AICC-hovedkvarteret…Premium

Justice Uday Umesh Lalit: ‘Hvis (vår) handling ikke er opp til målet, s…Abonner nå for å få 62 % RABATT

I tillegg til dette har NTA også lansert en eksklusiv e-post-id for klageoppgjør for CUET UG 2022-aspirantene. Kandidater kan sende sine klager angående emnekombinasjon, medium, spørrepapir osv. (hvis noen) cuetgrievance@nta.ac.in, ved å oppgi søknadsnummeret i emnelinjen. “Klagene vil bli behandlet og eksamen for slike kandidater, om nødvendig, vil også bli gjennomført 30. august 2022,” den offisielle utgivelsen lest.

Les |JEE (Main), NEET skal slås sammen med CUET til fordel for studentene: UGC-sjef

De ekstra trinnene er tatt etter episoden 4. august hvor tusenvis av CUET-UG-kandidater klaget over tekniske problemer under eksamen. Den andre åpningen av eksamen ble fullstendig kansellert og tvang over 50 000 kandidater over hele landet til å returnere fra sentrene uten å ta eksamen, da NTA ikke klarte å laste opp spørsmålsoppgaver i tide.

CUET-UG-poengsummene vil bli brukt av 90 universiteter – 44 senterdrevne, 12 statlige, 21 private og 13 anses – å ta opp studenter til lavere gradskurs i 2022-23-økten. Blant dem har det sentralt drevne Delhi University det høyeste antallet søknader (6,63 lakh), etterfulgt av Banaras Hindu University (4,34 lakh) og University of Allahabad (2,62 lakh).

Forklart av The Indian Express< /strong> Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå