UPSC CDS II 2021-resultat annonsert: Slik laster du ned listen over kandidater

0
50

UPSC CDS II 2021 Resultat: Karakterene til kandidatene vil være tilgjengelig innen 15 dager fra datoen for erklæringen om endelige resultater på kommisjonens nettsted i 30 dager. (Representativt bilde. Ekspressbilde)

UPSC CDS II 2021-resultat: Union Public Service Commission (UPSC) har erklært Combined Defense Services (CDS) II 2021-eksamenresultatet på det offisielle UPSC-nettstedet — upsc.gov.in.

Mens listen over kandidater er lastet opp på det offisielle UPSC-nettstedet, vil kandidatenes karakterer være tilgjengelige innen 15 dager fra datoen for erklæringen om endelige resultater på kommisjonens nettsted i 30 dager.

Les |SSC Rekruttering 2022: Søknad skjema utgitt for over 4000 ledige stillinger; slik søker du

UPSC CDS II 2021 Resultat: Slik sjekker du

Trinn 1: Besøk det offisielle UPSC-nettstedet – upsc.gov.in.

Abonnent Only StoriesSe alle

Premium

Express Sunday Story: The Bihar Handshake

Premium

Inside Track: Outfoxing BJP

Premium

Tavleen Singh skriver: Har India endret seg nok?

Premium

Rushdie-angrep: Høy stillhet i dag gjenspeiler parlamentets dempede standpunkt over y…Abonner nå for å få 62 % RABATT

Trinn 2: På hjemmet siden, rull mot slutten og klikk på linken for ‘Endelige resultater’.

Trinn 3: Du vil bli omdirigert til et nytt vindu. Klikk på ‘Undersøkelsens endelige resultater’ lenke.

Trinn 4: I det nye vinduet klikker du på nedlastingslenken for Combined Defence Services Examination (II), 2021 (OTA).

Trinn 5: Listen over shortlisted kandidater vil være tilgjengelige i form av en PDF. Last ned og lagre for fremtidig referanse.

Annonse

UPSC har nå utstedt en liste over kandidater som endelig har kvalifisert seg på grunnlag av resultatene av CDS II 2021-eksamenen holdt av Tjenesteutvelgelsesnemnda i Forsvarsdepartementet. De utvalgte kandidatene vil nå bli tatt opp til offisersopplæringsakademiet, Chennai, for 116th Short Service Commission Course (NT) (for menn) og offisersopplæringsakademiet, Chennai, 30th Short Service Commission Women (Non-Technical) Course, som starter i oktober , 2022.

Gjennom denne eksamenen rekrutterer kommisjonen til 169 ledige stillinger på 116. Short Service Commission Course (for menn) er 169 og 16 for (II) 30. Short Service Commission Women (ikke-teknisk) kurs .

Kandidater bør merke seg at resultatene av medisinsk undersøkelse av kandidater ikke er tatt i betraktning under utarbeidelsen av merittlisten. Kandidaturen til alle kandidatene er foreløpig, og bekreftelse av fødselsdato og utdanningskvalifikasjoner vil bli utført av Army Head Quarter.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå