Mens du sov: Haddad Maia sjokkerer World No.1 Swiatek, Zimbabwe kunngjør troppen for India-serien, og Kyrgios steamroller Alex de Minaur på Canadian Masters

0
48

(Fra venstre til høyre) Beatriz Haddad Maia etter seieren mot verdens nummer én, Iga Swiatek, Zimbabwe-spillere som feiret en wicket under Bangaldesh-serien og Nick Kyrgios i aksjon på Canadian Masters. (Bilder: ATP Tour og Zimbabwe Cricket på Twitter)

Ramping Nick Kyrgios på et oppdrag for å kaste bort ‘bortkastet talent’ tag

Canadian Open Round of 16-etappen var vitne til en stor uro da Brasils Beatriz Haddad Maia beseiret verdens nummer én Iga Swiatek, og beseiret henne 6-4, 3-6, 7-5. Verdens nummer 24 Haddad Maia brøt Swiatek tre ganger i tredje sett, inkludert i sluttspillet på sitt fjerde matchpunkt da polakken sendte en forehand bred.

“Tennis er sånn. Det spiller ingen rolle hvor du spiller, hvilken bane og med hvem. Du må presse deg selv for å forbedre spillet ditt, og jeg tror det var nøkkelen til begge (av mine tre-sett) seire, og jeg er veldig stolt av meg selv,” sa 26-åringen etterpå.

French Open-mesteren Swiatek hadde samlet en serie på 37 strake seire som ble stoppet i tredje runde på Wimbledon forrige måned.

Zimbabwe kunngjør troppen for India-serien

Velsignelse Muzarabani, Tendai Chatara, Wellington Masakadza sammen med fast kaptein Craig Ervine vil gå glipp av den kommende tre-kampers ODI-serien mot India i Harare.

Regis Chakabva, som ledet hjemmelaget i ODI mot Bangladesh, har nok en gang blitt utnevnt til Zimbabwe-skipper for den kommende serien som starter 18. august.

Muzarabani, Chatara og Masakadza på den annen side ble utelukket på grunn av henholdsvis en overrivning av lårmuskelen, kragebensbrudd og en skulderseneskade.

Zimbabwe ODI-lag vs India: Ryan Burl, Regis Chakabva (kaptein), Tanaka Chivanga, Bradley Evans, Luke Jongwe, Innocent Kaia, Takudzwanashe Kaitano, Clive Madande, Wessly Madhevere, Tadiwanashe Marumani, John Masara, Tony Munyonga, Richard Ngarava, Victor Nyauchi, Sikandar Raza, Milton Sh Donald Tiripano

Kyrgios med 15. seier på 16 kamper Wimbledon-toeren Nick Kyrgios steamrollet Alex de Minaur 6-2 6-3 på Canadian Masters på torsdag for å ta hans vinnertall til 15 av de siste 16 kampene. Seieren kom bare et døgn etter at australieren beseiret verdens nummer 1 Daniil Medvedev.

“Jeg gjør dette for mange mennesker. (Jeg) ønsker å bevise for meg selv at jeg fortsatt kan spille fantastisk tennis,” sa 27-åringen etterpå.

“Jeg gjør det for mange mennesker bare for å få litt fred og ro, jeg kan faktisk hvile om natten. Jeg føler at jeg, sammenlignet med andre spillere, håndterer mye dritt, negativitet, dårlige medier, dårlige artikler, dette, det bortkastede talentet, uansett. Så jeg føler at når alt er sagt og gjort, hvis jeg fortsetter å spille slik en liten stund, beviser at folk tar feil, kan jeg bare slappe av litt. Ta en øl på en pub, ikke bry deg om det.”

Subscriber Only StoriesView All

Premium
Rushdie-angrep: Høy stillhet i dag gjenspeiler parlamentets dempede standpunkt over deg…Premium

Hvilke tre bokstaver, en del av Lahore Conspiracy Case, vil være en del av en…

Premium

Sju tiår siden uavhengigheten er det på høy tid at filmene våre gjenspeiler…

Premium

India svikter fortsatt sine kvinner, 75 år etter IndependenceAbonner nå for å få 62 % RABATT

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå