Home Norsk Horoskop i dag, 13. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

Horoskop i dag, 13. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0

Horoskop i dag, 13. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Et kraftig planetarisk aspekt følger det andre. Akkurat nå er det en intens soljustering på vei, så forvent stormer. Forstyrrelsen i energimønsteret ditt til slike tider gjør alltid andre mennesker litt uberegnelige, og du kan ha mye å tåle. Glis og tål det.

TYREN (21. april – 21. mai)

Reisestjernene dine er fortsatt sterke, så det er lykke til hvis du planlegger å komme deg unna. Du kan imidlertid bestemme deg for at du tross alt heller vil være hjemme! Kan dette ordnes? I så fall, sørg for at partnerne er fornøyde med de nye planene.

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

Forklart: Hvorfor Sør-Korea faser ut halvkjeller i «Parasite»-stil …

Premium

Når USA veier Guantánamo-alternativene, kan Saudi-senteret tilby løsning

Premium

Deres egen verste fiende; hvordan Storbritannias utdanningspolitikk kostet det imperiet'…

Premium

UPSC Essentials: Ukentlig nyhetsekspress med MCQ-er— RBI’s undersøkelser til fo…Abonner nå for å få 62 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Jupiters himmelske mønstre er virkelig herlige, og du burde rett og slett feire lykken din. Imidlertid kan de av dere som er blinde for dine fordeler og fordeler la en fantastisk mulighet slippe mellom fingrene. Alt er et spørsmål om å holde hodet klart.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du bør fortsette å være ekstra forsiktig når du reiser og ta hensyn til forsinkelser. Månejusteringer øker muligheten for feil og misforståelser og råder deg til å sjekke den lille skriften. Du vil garantert føle at du gjør mer enn din rettferdige andel, så prøv å få partnere til å ta over.

LEO 24. juli – 23. august)

Mercurys vittige vandringer i diagrammet ditt opprettholdes en liten stund til, og hjelper deg med å ligge et skritt foran feltet når det gjelder ideene dine og forslag. Jeg tror imidlertid ikke du kan unnslippe dagens generelle understrøm av ufornuft.

JYMOMEN (24. august – 23. sept.)< /p>

Visshet veksler med usikkerhet, og det som skjer i løpet av de neste dagene vil ryste ideene dine. Du kan også bli satt i stand til å ta igjen tapt terreng. Et sosialt engasjement kan bli påvirket av det som bare kan beskrives som mystisk eller uforklarlig utvikling.

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Annonse

Nylige hendelser kan ha gjort deg oppmerksom på at visse forpliktelser og forpliktelser må endres. Du har kanskje allerede bestemt deg for at spesifikke løfter aldri skulle ha blitt gitt. Kanskje gjenstander av personlige eiendeler må avlastes. Og kanskje for godt!

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

Alt skal bevege seg denne helgen. For det første ser det ut som om en utenlandsforbindelse eller reisearrangement bør fullføres, sluttføres eller avsluttes. For det andre går du inn i en ny profesjonell fase. Du vet i det minste hva du må gjøre videre!

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Mars’ innvirkning på arbeidet og den profesjonelle vinkelen til soldiagrammet ditt vil garantert holde deg opptatt. Ikke hold deg til den vanlige rutinen din. Ta et brudd med tradisjonen og du vil oppdage hvor enkelt livet kan være. Og nyt det faktum at en ambisjon nå er oppnåelig.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Annonse

Forhåpentligvis vil du holde deg selv i sjakk i denne turbulente tiden. Normalt under slike omstendigheter ville jeg råde deg til å sørge for at hodet ditt styrer hjertet ditt, men situasjonen virker nå for kompleks for slike enkle råd. Du skjønner, hjertet ditt ser mot fremtiden mens hodet lengter etter fortiden!

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Partnere og venner ser absolutt ut til å være i et stroppy humør. Det er imidlertid ingen grunn til at dette ikke skal være en av de mest givende og spennende periodene du noen gang har opplevd. Men tenk på dette – er de misfornøyde fordi du har ignorert følelsene deres?

FISKENE (20. feb. – 20. mars)

Med månen så følsomt påvirket som det er i dag, du må prioritere kultur, fritid, nytelse, romantikk, moro og avslapning, ellers går du glipp av noe. Kontakter med yngre slektninger bør bli bedre, og alle unge på hjertet vil trives.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå