“Familier uten tiranga kan ikke stoles på”: Etter tilbakeslag sier Uttarakhand BJP-sjef “sitert utenfor kontekst”

0
60

Senere hevdet Mahendra Bhatt at uttalelsen hans ble tatt ut av kontekst (Bilde: Facebook)

Etter å ha møtt et tilbakeslag fra opposisjonskongressen over hans “familier uten en tiranga på husene deres kan ikke være pålitelig»-kommentar, Uttarakhand BJP-president Mahendra Bhatt har sagt at han ble sitert utenfor kontekst.

“Jeg hadde bare sagt at de som ikke har en tiranga ikke kan stole på av landet. Hvorfor skulle noen ha problemer med å sette opp tiranga? Dette er den typen mistillit jeg snakket om,» presiserte han.

Da han talte til en begivenhet i Haldwani som en del av regjeringens Azadi Ka Amrit Mahotsav-feiring på onsdag, sa Bhatt at India ikke kan stole på de som ikke gjør det. heise nasjonalflagget.

“Jiske ghar me tiranga nahi lagega, hum usse vishwas ki nazar se kabhi dekh nahi payenge. Mujhe us ghar ka photo chahiye jis ghar me tiranga na laga ho. Samaaj dekhna chahta hai uss ghar ko… Uss parivar ko dekhna chahta hai. Bharat ko lekar a-sammaan ka bhav kis kis parivar ke andar hai (vi kan aldri stole på personen som ikke har tiranga hjemme. Jeg vil ha bilder av huset som ikke har tiranga på seg. Samfunnet vil se det huset og den familien),» ble Bhatt sitert for å si.

Historier kun for abonnenterSe alle

Premium

Express Sunday Story: The Bihar Handshake

Premium

Inside Track: Outfoxing BJP

Premium

Tavleen Singh skriver: Har India endret seg nok?

Premium

Rushdie-angrep: Høy stillhet i dag gjenspeiler parlamentets dempede standpunkt over deg…Abonner nå for å få 62 % AVSL /p>

I en reaksjon på Bhatts uttalelse sa tidligere CM Harish Rawat i et Fecebook-innlegg: «Hvem er BJP for å måle noens patriotisme? Og bare hvis det er patriotisme å heise tirangaen, så er det flere personer og organisasjoner nær dem som ikke heist tirangaen på flere år. De nøler nok også i dag.»

Les også |Rådgivning utstedt om heising av tricolor

“I dag er over 42 millioner mennesker i landet under fattigdomsgrensen og over 50-55 millioner mennesker har et massivt spørsmål om å administrere sitt daglige måltid…Hvordan kan disse menneskene ordne pengene til flagg,” sa han.

Annonse

I en samtale med The Indian Express sa kongresspresident Karan Mahara at gitt Bhatts uttalelse, burde folk heller ikke stole på RSS som ikke har heist Tricolor kl. hovedkvarteret på 52 år.

Han påsto at BJP prøvde å skjule sine feil under det nasjonale flagget.

I mellomtiden, mens han angrep Kongresspartiet, sa Uttarakhand-minister Rekha Arya at Hovedmotivet bak Bhatt’s uttalelse var å sikre at tiranga blir heist ved hvert hus. “Kongressen har for vane å lage en sak ut av ingenting,” sa hun.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå