Uniteds kollaps – förlorade med 4–0 mot Brentford

0
62

Manchester United blev överkörda av Brentford på bortplan under lördagseftermiddagen. Syndabock blev målvakten David de Gea som redan efter tio minuter stod för en tavla efter ett långskott från Josh Dasilva. Åtta minuter senare kom nästa tavla – de Gea sparkade ut bollen till en redan markerad spelare och Brentfords Mathias Jensen kunde enkelt göra 2–0. Drygt tio minuter senare kunde Ben Mee nicka in 3–0 och kort därefter gjorde Bryan Mbeumo 4–0, vilket blev matchens sista mål. – Jag tar på mig ansvaret. Jag tror att det var jag som var anledningen till att vi blev av med tre poäng i dag, säger David de Gea till Sky Sports efter matchen. Aston Villa – Everton: 2–1 Arsenal – Leicester: 4–2 Manchester City – Bournemouth: 4–0 Southampton – Leeds: 2–2 Wolves – Fulham: 0–0 Brentford – Manchester United: 4–0