Punjab post-matric-stipend: handle mot at institutter tilbakeholder grader av SC-studenter, sier CM

0
87

Sjefminister Bhagwant Mann

I en stor lettelse til studentene som tilhører kategorien Schedule Caste (SC), beordret sjefsminister Bhagwant Mann torsdag alvorlig handling mot tilbakeholdelse av utdanningsinstitusjoner gradene til SC-studenter på påskudd av post-matrikkstipendordning.

I en uttalelse sa Mann også at utbetaling av midler under stipendordningen etter matrikkel er en sak mellom staten og utdanningsinstitusjonene.

Elevene fra de underprivilegerte og svakere delene av samfunnet har ingenting med dette å gjøre, og de skal ikke lide for enhver pris, la han til. Topp utdanningsnyheter

Klikk her for mer

“Ta strengeste tiltak mot utdanningsinstitusjoner som hengir seg til i slike raserianfall for å ødelegge fremtiden til SC-studenter og sikre at graden av ikke en eneste student holdes tilbake av noe utdanningsinstitusjon, sa sjefsministeren mens han ledet et møte i avdelingen for sosial rettferdighet og empowerment.

“Det er et kynisk grep fra utdanningsinstitusjoners side å opptre på en så skammelig måte. Det gjenspeiler også den nærsynte tankegangen til noen utdanningsinstitusjoner som prøver å skape barrierer i veien for SC-studenter, sa Mann. Det bør iverksettes strenge tiltak mot feilaktige utdanningsinstitusjoner som tyr til slike taktikker, la han til. Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå