Horoskop idag, 12 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kolla astrologiska förutsägelser

0
42

Horoskop idag, 12 augusti 2022: Tvillingarna, Väduren, Fiskarna och andra tecken — kontrollera astrologisk förutsägelse

VÄDUR (21 mars – 20 april)

När Saturnus, planeten av bördor och ansvar spelar sin fulla roll, är budskapet tydligt: ​​det värsta är över. Men det kan dröja ett tag innan du måste klara av resultaten av veckans förändrade ansvarsområden. Jag vet att du är fast i träden, men försök att se skogen!

ÖXEN (21 april – 21 maj)

Helgen kommer att vara en idealisk tid för att släppa farten, så försök hitta konstruktiva sätt att ladda ur din överflödiga energi. Familjemedlemmar kommer sannolikt att finna dig ansvarig för ärenden som inte är din sak, och de kan behöva lugnande. Men du har åtminstone en chans att spänna dina kreativa muskler.

Berättelser endast för prenumeranterVisa alla

Premium

Vilka tre bokstäver, en del av Lahore Conspiracy Case, kommer att ingå i en…

Premium

Sju decennier sedan självständighet , det är hög tid att våra filmer återspeglas…

Premium

Indien sviker fortfarande sina kvinnor, 75 år efter självständigheten

Premium

Cricket jagar den amerikanska drömmen Prenumerera nu för att få 62 % RABATT

GEMINI (22 maj – 21 juni)

Ingen och ingenting kan hindra dig från att få din vilja igenom. Endast din egen otålighet, impulsivitet och vägran att lyssna på förnuft kan sabotera eller undergräva din trovärdighet. Förälskad, ta dig tid och övertala en partner att du är på rätt väg.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Ekonomiska frågor sätts i perspektiv av Mercurys kompromisslösa relationer. Svåra val är nödvändiga och du kan bli tvungen att dra in dina horn, om än kort. Åtminstone är det nu mycket lättare att bestämma sig för praktiska val.

LEO 24 juli – 23 augusti)

Även en större flytt eller omvälvning på hemmafronten kommer att vara till din fördel i det långa loppet, så vika inte eller slingra bort problemen. I början av nästa vecka kommer du att ha en mycket tydligare uppfattning om vart du är på väg, delvis för att du kommer att ha glömt vad som hände förra veckan!

JUNGFULL (24 augusti – 23 september)

Gå inte över hela ekonomin, åtminstone inte än. Du förstår, planeterna börjar inta en mycket lycklig position, men just nu sprider de fortfarande förvirring. Om du har ett problem är det otålighet och en tendens att försöka ta sig till den avslutande posten innan du har börjat!

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Annons

Naturligtvis skulle du vilja ha en mycket bättre position – vem skulle inte göra det? Men du måste förstå att din Libran perfektionism gör det så svårt att acceptera allt annat än det allra bästa. Många av er har bestämt att ert oberoende är värt mer än en gammal, trött känslomässig slips.

SKORPIOEN (24 okt. – 22 nov.)

På hemmafronten verkar det verkligen vara ett fall av minst sagt, snarast åtgärdat. Spara din energi för professionella ambitioner och världsliga prestationer. Utomlandsromantik lockar för resande skorpioner, men du kan svepas med av en plats lika mycket som en person.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Jag har skrivit mycket om din monetära situation på senare tid, och som du alltför väl vet är du över- engagerad ekonomiskt. Det kan finnas mycket att säga för att låna lite extra, bara så länge inga strängar är inblandade.

STENBOCK (23 dec. – 20 januari)< /p>Annons

Även om du nu borde vara på mycket fastare mark när du bestrider kontroversiella handlingar och uttalanden, verkar det vara liten chans att få andra att se saker på ditt sätt. Såvida du inte böjer reglerna och fuskar på frågorna. Och jag är säker på att du kan göra det!

VATUMAN (21 januari – 19 februari)

Mercurius nuvarande aspekter är ljusa och kvicka. Du måste välja dina ord och timing med största noggrannhet och under inga omständigheter förolämpa eller alienera människor som du måste förbli vän med. Allt handlar om att upptäcka dina hemliga, diplomatiska färdigheter.

FISCES (20 februari – 20 mars)

Du kan ha överreagerat på känslomässiga situationer tidigare, men vad skulle vi annars förvänta oss av en känslig fisk? Jag har en känsla av att du kommer att överreagera igen inom en mycket snar framtid! Men varför skulle du inte göra det? Är det inte sant att du har gett bort för mycket mark tidigare?

Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu