Horoskop i dag, 12. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
45

Horoskop i dag, 12. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Når Saturn, planeten av byrder og ansvar spiller sin fulle rolle, er budskapet klart: det verste er over. Men det kan ta en liten stund før du må takle resultatene av denne ukens skiftende ansvar. Jeg vet at du sitter fast i trærne, men prøv å se skogen!

TYREN (21. april – 21. mai)

Helgen vil være en ideell tid for å slippe dampen, så prøv å finne konstruktive måter å slippe ut overflødig energi. Familiemedlemmer vil sannsynligvis finne deg ansvarlig for saker som ikke er din sak, og de kan trenge fred. Men du vil i det minste ha en sjanse til å tøye de kreative musklene dine.

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

Hvilke tre bokstaver, en del av Lahore Conspiracy Case, vil være en del av en…

Premium

Syv tiår siden uavhengighet , det er på høy tid at filmene våre gjenspeiler…

Premium

India svikter fortsatt sine kvinner, 75 år etter uavhengighet

Premium

Cricket jager den amerikanske drømmen Abonner nå for å få 62 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Ingen og ingenting kan hindre deg i å få viljen din. Bare din egen utålmodighet, impulsivitet og vegring av å lytte til fornuft kan sabotere eller undergrave din troverdighet. Forelsket, ta deg god tid og overtal en partner om at du er på rett vei.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Økonomiske spørsmål bringes i perspektiv av Mercurys kompromissløse forhold. Vanskelige valg er nødvendige, og du kan bli tvunget til å trekke inn hornene dine, om enn kort. Nå er det i hvert fall mye lettere å bestemme seg for praktiske valg.

LEO 24. juli – 23. august)

Selv en større bevegelse eller omveltning på hjemmefronten vil være til fordel for deg på lang sikt, så ikke nøle eller sleng på problemene. I begynnelsen av neste uke vil du ha en mye klarere ide om hvor du er på vei, delvis fordi du har glemt hva som skjedde forrige uke!

JOMFRU (24. august – 23. september)

Ikke gå hele veien over økonomien, i hvert fall ikke ennå. Du skjønner, planetene begynner å innta en veldig heldig posisjon, men akkurat nå sprer de fortsatt forvirring. Hvis du har et problem, er det utålmodighet og en tendens til å prøve å komme til sluttposten før du har begynt!

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Annonse

Selvfølgelig vil du gjerne være i en mye bedre posisjon – hvem ville ikke det? Men du må forstå at din Libran-perfeksjonisme gjør det så vanskelig å akseptere alt annet enn det aller beste. Mange av dere har bestemt at deres uavhengighet er mer verdt enn et gammelt, slitent følelsesmessig slips.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

På hjemmefronten ser det virkelig ut til å være et tilfelle av minst sagt, snarest reparert. Spar energien din til profesjonelle ambisjoner og verdslige prestasjoner. Oversjøisk romantikk lokker for reisende skorpioner, men du kan bli revet med av et sted like mye som en person.

SKYTTER (23. nov. – 22. des.)

Jeg har skrevet mye om din økonomiske situasjon i nyere tid, og som du vet altfor godt, er du over- engasjert økonomisk. Det kan være mye å si for å låne litt ekstra, bare så lenge ingen strenger er involvert.

STEINBOKK (23. desember – 20. jan.)< /p>Annonse

Selv om du nå bør være på mye fastere grunn når du bestrider kontroversielle handlinger og uttalelser, ser det ut til å være liten sjanse for å få andre mennesker til å se ting på din måte. Med mindre, det vil si, du bøyer reglene og lurer på problemene. Og jeg er sikker på at du kan gjøre det!

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Mercurys nåværende aspekter er lyse og vittige. Du må velge dine ord og timing med største forsiktighet og på ingen måte fornærme eller fremmedgjøre mennesker som du må forbli venner med. Det hele handler om å oppdage dine hemmelige, diplomatiske ferdigheter.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du kan ha overreagert på følelsesmessige situasjoner i det siste, men hva annet ville vi forvente av en sensitiv fisk? Jeg har en følelse av at du kommer til å overreagere igjen i nær fremtid! Men hvorfor skulle du ikke det? Er det ikke sant at du har gitt bort for mye jord tidligere?

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå