Gujarat University lanserer kurs om innovasjon og designtenkning for skolebarn

0
46

Et nytt kurs om innovasjon, entreprenørskap og designtenkning ble lansert for skolebarn ved Gujarat University. (Filbilde)

Sjefminister Bhupendra Patel lanserte onsdag et kurs om innovasjon, entreprenørskap og designtenkning for skolebarn ved Gujarat-universitetet onsdag.

The Massive Online Open Course (MOOC) er utviklet av Vikram Sarabhai National Children Innovation Center (VSCIC), under regi av Gujarat University Startup and Entrepreneurship Council (GUSEC) og UNICEF. Topp utdanningsnyheter

Klikk her for mer

CM samhandlet med nystartede bedrifter og gledede unge innovatører engasjerte seg aktivt med VSCIC så vel som finalistene til herSTART, den kvinnefokuserte oppstartsplattformen til GUSEC.

“Alt kommer ned til visjonen til Atmanirbhar Bharat, en visjon om at startups øker ved å generere arbeidsplasser og oppmuntre til innovasjon,” sa CM som sitert av en offisiell utgivelse utstedt av GUSEC. Vikram Sarabhai National Children Innovation Center er et nasjonalt ressurssenter etablert av GUSEC, med støtte fra UNICEF. Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå