While You Were Asleep: Trent Boult løslatt fra NZ-kontrakt, Kyrgios vinner mot Sebastian, Ortiz trekker seg fra LIV Golf-spillernes søksmål og Dynamo Kyiv i CL-sluttspillet

0
46

Trent Boult, Nick Kyrgios og Carlos Ortiz .

New Zealand hurtigbowler Trent Boult ble løst fra sin sentrale kontrakt med New Zealand Cricket-styret etter å ha bedt om på onsdag, slik at han kan bruke mindre tid på å reise og mer tid hjemme med familien. “Til syvende og sist handler denne avgjørelsen om min kone Gert og våre tre unge gutter. Familien har alltid vært den største motivatoren for meg, og jeg føler meg komfortabel med å sette den først og forberede oss på livet etter cricket, sa Boult.

Kyrgios vinner mot Sebastian Baez

Nick Kyrgios vant kampen med 6-4 6-4 over Sebastian Baez i Canadian Open på tirsdag for å sette opp et oppgjør i andre runde med verdens nummer én Daniil Medvedev.

“Medvedev kommer også fra en tittel, og han er nummer én i verden. Det er ikke slik at rangeringene betyr for mye ettersom fyren jeg spilte i dag er rangert foran meg. Men Medvedev er en maskin”, sa Kyrgios.

Carlos Ortiz trekker seg fra LIV Golf-spillere’ søksmål

LIV Golf’s Carlos Ortiz har tatt ut av et antitrustsøksmål mot PGA Tour, rapporterte Golf Channel tirsdag.

Carlos Ortiz, Mexico, slår av første tee under siste runde av Bedminster Invitational LIV Golf-turneringen i Bedminster, N.J., søndag 31. juli 2022. (AP Photo/Seth Wenig)

Han hadde vært en av 11 LIV Golf-proffer som har anlagt sak i California som delvis ville be om en midlertidig besøksforbud mot PGA Tour.

Dynamo Kyiv når Champions League-sluttspillet

Dynamo Kyivs løp mot Champions League fortsatte da de vant over Sturm Graz i den tredje kvalifiseringsrunden tirsdag. Den ukrainske klubben er nå bare to kamper unna å komme seg til den lukrative gruppespillet i Champions League, da den står overfor et sluttspill mot Benfica i løpet av de neste to ukene. Mål fra forsvarsspiller Kostiantyn Vivcharenko i det 97. minutt og midtbanespiller Viktor Tsyhankov i det 112. løftet Dynamo til en 2-1-seier i Østerrike og en 3-1-seier sammenlagt.

-Med byråer

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå