Hvordan bruke og se Instagram uten en konto

0
61

Instagram er en av de mest populære sosiale medieplattformene for personlig og profesjonell bruk. Folk deler nå mer enn bare bilder av kjæledyrene og maten deres på dette nettverket. Så selv om du gikk glipp av Instagram-mani, kan det hende du fortsatt trenger eller vil ha tilgang til andres Instagram-konto.

I denne artikkelen forteller vi deg hva du skal gjøre hvis du trenger å bruke Instagram, men ikke har en Instagram-konto, og hvilke deler av andres kontoer du kan og kan ikke se.

Innholdsfortegnelse

  Hva du kan se på Instagram uten en konto

  Når du lander på hjemmesiden, vil Instagram be deg om å logge på eller registrere deg for en konto. Å opprette en Instagram-profil er den eneste måten å få tilgang til alle Instagram-funksjonene på. Uten å logge på en konto kan du ikke bla gjennom Instagram-innhold, se Instagram-innlegg og historier og samhandle med andre Instagram-brukere.

  Det finnes imidlertid måter å hoppe over påloggingsskjermen ved å gå direkte til profilsidene og bruke tredjepartsapper.

  Her er tingene du kan gjøre på Instagram uten å logge på: < /p>

  • Se offentlige profiler på Instagram.
  • Se informasjonen om profiler: profilnavn, bio, lenker inkludert i bio, profilbilde og totalt antall innlegg, følgere og andre kontoer som følges.
  • Se innleggskommentarer.
  • Se Instagram-historier.

  Instagram ønsker ikke at noen bruker plattformen deres uten å registrere seg for en profil. Funksjonene du kan bruke uten en Instagram-konto er begrenset. Det er sant at du kan se noen Instagram-innlegg uten en konto, men du vil ikke kunne gjøre mye annet, inkludert noe av det følgende:

  • Se privat Instagram kontoer
  • Like og kommentere alle Instagram-innlegg
  • Zoome inn på Instagram-bilder
  • Søke på Instagram
  • Legge ut innholdet ditt på Instagram
  • li>

  • Nettverk med andre Instagram-brukere

  Når du prøver å gjøre noe av det ovenfor, får du en skjerm som ber deg logge på eller registrere deg for en Instagram-konto.

  Metode 1: Bruk Instagram-brukernavnstrikset

  Hvis det skjer at du ikke har en Instagram-konto og fortsatt ønsker å se profiler på Instagram, kan du gjøre det ved å bruke brukernavnet hack. Åpne nettleseren din og skriv inn Instagram-nettstedets URL med kontoens brukernavn som dette instagram.com/username. Dette åpner kontoens feed for deg.

  Det er noen ulemper med denne metoden. Først må du vite det nøyaktige brukernavnet til kontoen du søker etter. Hvis du er heldig, kan du finne det på Google eller noen sosiale nettverk eller lære brukernavnet til personen du leter etter fra en venn. Husk at folk noen ganger endrer Instagram-håndtakene sine, og hvis du kjenner noens brukernavn nå, vil du kunne bruke det til å finne profilen deres.

  Et annet problem er at denne metoden bare fungerer med offentlige profiler, og du kan ikke bruke dem til å se private Instagram-kontoer.

  Metode 2: Bruk et tredjepartsverktøy

  En annen metode du kan bruke for å se Instagram-kontoer er et tredjepartsverktøy kalt en Instagram-visning. Du kan bruke disse verktøyene i nettleseren din som lar deg se på ulike Instagram-profiler anonymt uten å logge på.

  ImgInn

  ImgInn er et gratis nettverktøy som lar deg se på Instagram-profiler uten å registrere deg for en konto. Selv om du ikke kan bruke den til å få tilgang til private profiler, har du ingen problemer med å se Instagram-profiler som er satt til offentlige. Slik bruker du Inginn til å se Instagram uten konto.

  1. Åpne ImgInn-nettstedet i nettleseren din.
  2. På startsiden finner du en søkelinje. Skriv inn navnet på Instagram-brukeren hvis side du prøver å få tilgang til. Du kan prøve å bruke deres fulle navn i søket hvis du ikke vet det nøyaktige brukernavnet.
  3. Du vil se en liste over Instagram-kontoer med lignende navn og brukernavn. Velg Instagram-kontoen du trenger.
  4. Du kan deretter bruke ImgInn til å se deres Instagram-profil anonymt.

  ImgInn lar deg se noens innlegg, inkludert innleggsteksten, omtaler, hashtags og kommentarer. Dessverre kan du ikke se antall likes og hvem som likte innlegget. Ved å bruke ImgInn kan du imidlertid laste ned alle bilder, hjul og IGTV-videoer fra en offentlig Instagram-konto.

  ImgInn lar deg også se og laste ned en brukers merkede innlegg, aktuelle historier og historier lagt til høydepunkter. Men samtidig viser ikke ImgInn deg grunnleggende informasjon om en Instagram-bruker, som deres biografi og det totale antallet følgere og innlegg.

  Anon IG Viewer

  Hvis du leter etter mer generell informasjon om en Instagram-bruker, kan du prøve å få tilgang til kontoen deres ved å bruke Anon IG Viewer.

  Trinnene for å bruke denne gratis Instagram-visningen ligner på det vi listet opp ovenfor. Etter at du har åpnet appens nettsted, må du skrive inn brukernavnet til Instagram-kontoen du leter etter i søkefeltet. Selv om Anon IG Viewer bare vil gi deg riktig resultat når du skriver inn det nøyaktige brukernavnet som personen bruker på Instagram.

  Etter det kan du få tilgang til deres profil, bio og annen profilinformasjon, inkludert antall følgere og innlegg, aktive historier og innlegg.

  Dumpor

  Dumpor er en anonym Instagram-leser som lar deg for å se og gjøre mest mulig med andres Instagram-profiler uten å ha en Instagram-konto. Dette nettverktøyet er også enkelt å bruke og har et pent minimalistisk grensesnitt.

  For å søke etter en Instagram-profil på Dumpor, åpne nettsiden og skriv inn brukernavnet i søkefeltet. Bortsett fra brukernavn, lar Dumpor deg søke etter Instagram-profiler basert på hashtags og lokasjoner. Denne søkefunksjonen kan være nyttig hvis du ikke kjenner Instagram-håndtaket til personen du søker etter, eller hvis du ønsker å analysere Instagram-profiler fra et bestemt sted eller de som bruker en bestemt hashtag.

  Når du har åpnet profilsiden, kan du se deres profilbilde, biografi, aktive historier, innlegg, og merkede innlegg. Det er også bokser som skal tillate deg å se brukerens hjul, følgere og følgere, men vi kunne ikke få dem til å fungere under testingen.

  Hvorfor bruke Instagram uten en konto

  Hvis du ikke har en Instagram-konto, kan det hende du må få tilgang til plattformen av og til av ulike årsaker. For eksempel, hvis du prøver å analysere konkurransen i bedriftsnisjen din, følger favorittbloggeren din eller bare lærer de lokale nyhetene.

  Selv når du har en aktiv Instagram-konto, kan det hende du fortsatt må bruke teknikkene og appene vi diskuterte i denne artikkelen. Lik hvis du vil se inn på noens konto uten å legge igjen spor, eller hvis du trenger å se en konto til noen som tidligere har blokkert deg på Instagram.