Representanthuset ska anta Bidens paket på fredag

0
43

USA:s representanthus kommer att anta president Joe Bidens reformpaket, Inflation Reduction Act, i morgon fredag. Det meddelar representanthusets talman Nancy Pelosi, skriver Reuters. I ett brev till sina demokratiska partikollegor kallar Pelosi paketet för ”livsförändrande lagstiftning”. Bidens reformpaket godkändes av senaten i söndags och innehåller bland annat satsningar på klimatet och ska motverka inflationen. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.