NCW, IIM Kozhikode lanserer online opplæringsprogram for entreprenørskap for kvinner

0
58

Siste dato for å søke er 16. august. (Representativt bilde)

The National Commission of Women (NCW), i samarbeid med Indian Institute of Management Kozhikode (IIM-K) tilbyr et online kortsiktig profesjonelt opplæringsprogram i entreprenørskap for kvinner. Interesserte kvinner kan søke online på – innovateindia.mygov.in/entrepreneurship-program-for-women/ 

Interesserte kvinner bør enten ha en høyere grad eller erfaring med å drive sin egen virksomhet. Siste dato for å søke er 16. august. Les |IIM Lucknow introduserer Chief Marketing Officer-programmet for arbeidende fagfolk

I følge en utgivelse kan kvinnelige kandidater velge mellom ‘Foundation Program in Entrepreneurship’ og ‘Avansert program i entreprenørskap’. Førstnevnte er designet for kvinner som ønsker å starte entreprenørskap, mens de avanserte er for de som ønsker å forbedre ferdighetene sine.

Det fire måneder lange programmet vil bli tilbudt på både engelsk og malayalam og omfatter emneøkter i 40 timer og 20 timer med veiledning og diskusjon.

“Målet vårt er å hjelpe kvinner med å utvikle ferdighetene og perspektivene som trengs for å starte og drive bærekraftige virksomheter og bidra til samfunnet, heter det i utgivelsen. Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå