NCW, IIM Kozhikode lanserar onlineutbildningsprogram för entreprenörskap för kvinnor

0
47

Sista ansökningsdag är 16 augusti. (Representativ bild)

The National Commission of Women (NCW), i samarbete med Indian Institute of Management Kozhikode (IIM-K) erbjuder ett kortvarigt yrkesutbildningsprogram online i entreprenörskap för kvinnor. Intresserade kvinnor kan ansöka online på – innovateindia.mygov.in/entrepreneurship-program-for-women/ 

Intresserade kvinnor bör antingen ha en examen eller erfarenhet av att driva eget företag. Sista ansökningsdatum är den 16 augusti. Läs |IIM Lucknow introducerar Chief Marketing Officer-programmet för arbetande yrkesverksamma

Enligt en release kan kvinnliga kandidater välja mellan ‘Foundation Program in Entrepreneurship’ och ‘Advanced Program in Entrepreneurship’. Den förra är designad för kvinnor som vill börja entreprenörskap medan den avancerade är för dem som vill förbättra sina färdigheter.

Det fyra månader långa programmet kommer att erbjudas på både engelska och malayalam och omfattar ämnessessioner under 40 timmar och 20 timmars mentorskap och diskussion.

“Vårt mål är att hjälpa kvinnor att utveckla de färdigheter och perspektiv som behövs för att starta och driva hållbara företag och bidra till samhället”, står det i meddelandet. Förklarat av The Indian Express Läs inte bara nyheterna. Förstå det. Läs våra dagliga förklaringar Läs nu