Horoskop i dag, 10. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
54

Horoskop i dag, 10. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Det er bare én konklusjon å trekke fra Mercurys merkelige serie av himmelske forbindelser: du er kreativt i toppform. Men hvor er din onde sans for humor? Dette er fortsatt en velstående periode, forresten, til tross for at det ser ut til det motsatte.

TYREN (21. april – 21. mai)

< p>Midtukestjernene dine favoriserer livlige utviklinger hjemme. Hvis du sitter fast i et spor, eller på annen måte kjeder deg av rutiner, prøv å tenke litt sideveis. Med den rette holdningen vil du kunne skjære gjennom massen av følelsesmessig slagg som holder deg tilbake.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Hvorfor Nitish Kumar følte fraværet av Sushil Modi, ‘Jaitley channel'

Premium

RSS-shake-up for BJP: Hvorfor og hvor alle

Premium

Indian Monsoon 2022 Live Updates: 2 døde da kraftig regn piske Himachal; 3 …

Premium

Delhi Confidential: Shashi Tharoor mottar Legion Of Honour, Frankrike&#8…Abonner nå for å få 62 % RABATT

GEMINI (22. mai – 21. juni)

Pårørende kan ha problemer de rett og slett ikke kan diskutere, så du må kanskje forstå at noen må få være i fred. Det ville være verdt å søke selskap med folk som støtter ideene dine. Du skjønner, noen, et sted, har rådene du trenger, men du vil ikke vite hvem med mindre du søker etter dem.

KREFT (22. juni – 23. juli)< /strong>

Du bør slett ikke bli overrasket hvis dine kjære opptrer ut av karakter. Faktum er at mange mennesker rett og slett ikke vet hva de vil ha, og det er ganske naturlig at de skal lede deg en lystig gammel dans. Merk deg, jeg er ganske sikker på at du kan gi så godt du får.

LEO 24. juli – 23. august)

Det ser ut som om en bestemt ordning må avsluttes før mye lenger. Foreløpig er du kanskje ikke sikker på hva som skjer. Det kan faktisk være neste uke før du har alle svarene. Alt du trenger å vite nå er at partnere sannsynligvis vil gå med på én ting, den ene dagen, en annen, den neste.

JOMFRU (24. august – 23. sept.)

sterk>

Du er en fan av rettferdighet og elsker å gjøre det rette. Det som blir sagt eller gjort nå kan virke fryktelig urettferdig. Men prøv å forstå at mens planetene tilbøyer deg til å være ganske selvmedlidende, utfordrer de deg også til å heve deg over slike småfølelser.

LIBRA (24. september ' 8211; 23. oktober)

Annonse

Et langvarig forhold er satt til å få et viktig løft. Det virker stadig mer sannsynlig at noen med prestisje og status i samfunnet vil komme inn i livet ditt om ikke lenge. Du kan til og med motta et tilbud som vil forandre dine personlige anliggender.

SCORPIO (24. okt. – 22. nov.)

Større endringer på arbeid kan være et resultat av ulike meninger. På en måte er det ikke den faktiske situasjonen som betyr noe, men uenighet om hva som bør gjøres videre. Ta den tiden du trenger. Tross alt har ingen rett til å presse deg før du er klar.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Jeg vet at det er en gammel klisjé, men det er forskjell på lov og rettferdighet. Du er kanskje litt for opphengt i førstnevnte, mens det som virkelig trengs er fleksibiliteten og medfølelsen til sistnevnte. Kanskje det er derfor du ennå ikke er klar til å bestemme deg.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Annonse

Nåværende planetarisk aktivitet betegner en periode med intellektuell nysgjerrighet. Det er derfor nesten uunngåelig at du vil stille spørsmål ved en rekke etablerte forutsetninger. Du må tillate partnere å si sin mening, ellers vil de nære nag til neste måned.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)< /p>

Din fantastiske rampete humoren din bør komme godt i forgrunnen de neste dagene. Det er ofte de mest seriøse menneskene, som deg, som er best i stand til å se den morsomme siden av ting. Og etter alt som har skjedd nylig, må du bare le.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du vil utlede langsiktige fordeler av en foreslått omveltning, men det ser ut til at det vil være liten faktisk endring ennå. Du anbefales å legge bakken forsiktig før du skynder deg videre. Og i kjærlighet vil du holde partnere fullt informert om alle følelsene dine.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå