Delhi Confidensial: Midt i Bihar-dramaet, vil Harivansh trekke seg som nestleder i Rajya Sabha?

0
46

Harivansh Narayan Singh, nestleder i Rajya Sabha

Vil han, vil han ikke:Med Nitish Kumars JD(U) som bryter båndene til BJP og går ut av NDA, er det et spørsmålstegn ved fortsettelsen av Harivansh som nestleder i Rajya Sabha. Harivansh er en MP fra JD(U). Så, vil han trekke seg eller fortsette i posten sin og gjøre en Somnath Chatterjee på partiet sitt? Chatterjee hadde nektet å trekke seg som Lok Sabha-speaker i 2008 etter at CPM og venstreblokken trakk seg ekstern støtte til UPA-I-regjeringen. CPM, som Chatterjee var parlamentsmedlem av, hadde bedt ham om å trekke seg, men han forpliktet seg ikke til å si som speaker at han ikke representerer noe politisk parti i utførelsen av sine oppgaver og funksjoner, og at valget hans til det høye embetet var enstemmig da alle politiske partier foreslo navnet hans. CPM-en utviste ham dager senere.

Hold oversikt: Unionens helseminister Dr Mansukh Mandaviya tar møter med senioroffiserer for det meste på en mandag eller en tirsdag. I det ukentlige møtet, som til tider varer i over tre timer, diskuteres en rekke temaer med presise handlingspunkter og tidslinjer satt. Mandaviya har nå introdusert et dashbord kalt ‘Epitome’ der han overvåker fremdriften og tidslinjene i sanntid.

Purseplan: I april hadde Department of School Education and Literacy kontaktet ulike departementer for å søke innspill om den pågående øvelsen for å revidere landets skoleplan. Nå er omfanget av konsultasjoner utvidet ytterligere, med forslag som også er innhentet fra valgkommisjonen i India, Defense Research and Development Organization og Indian Council of Agricultural Research, blant andre. Tirsdag holdt utdanningsdepartementet et møte om denne saken med representanter fra disse organisasjonene.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

RSS-shake-up for BJP: Hvorfor og hvor alle

Premium figur>Indian Monsoon 2022 Live Updates: 2 døde som kraftig regn piske Himachal; 3 …

Premium

Delhi Confidential: Shashi Tharoor mottar Legion Of Honour, Frankrike&#8…< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

Ashok Gehlot hevdet økning i drap etter voldtekt, NCRB-data viser noe annet. Abonner nå for å få 62 % rabatt