På siste arbeidsdag oppfordrer M Venkaiah Naidu: Oppretthold verdighet, anstendighet og husets innredning

0
50

M Venkaiah Naidu

På sin siste dag som Rajya Sabha-formann sa M Venkaiah Naidu at hans siste råd til parlamentsmedlemmer var å ikke bare opprettholde parlamentets verdighet, men også sikre at demokratiske prinsipper opprettholdes og opprettholdes.

En forkjemper for morsmålet og indiske språk, Naidu sa at han startet prosessen for å sikre at alle taler og forhandlinger i parlamentet blir gjort tilgjengelig på alle språk som en prosesssak.

“Hele verden ser på India…. Med det i bakhodet appellerer jeg til medlemmer av Rajya Sabha, og til de som kommer til dette huset i fremtiden, om å opprettholde anstendighet, verdighet og innredning slik at husets image og respekt opprettholdes og folk vil være mottakelige for å vise. oss, for å høre oss, og også for å følge våre råd,” sa han. “Dette er mitt råd til dere alle.”

Best of Explained

Klikk her for mer

Han sa: “…prøv å gjøre din del mens du forplikter deg til å din ideologiske linje, men sørg for at demokratiske prinsipper og standarder satt av våre flotte mennesker blir fulgt.»

Subscriber Only StoriesView All

Premium figur>Sajjid Chinoy: ‘Rupien er en valuta med bedre resultater mot t…

Premium

Delhi Confidential: Midt i Bihar-dramaet vil Harivansh gå ned som nestleder …

Premium

Konstant sparring, kommunikasjonsgap, krypskygge: hvorfor Nitish avslutter NDA

Premium

Nitish Aayog: Er det duket for ham som motstander mot Modi? Abonner nå for å få 66 % AV

En emosjonell Naidu husker dagen han ble «utvalgt til å være Indias visepresident»: «…da statsministeren og den daværende presidenten for partiet, som jeg tilhører, fortalte meg i parlamentarisk styremøte. at jeg ble valgt ut, var jeg i tårer. Jeg ba ikke om dette. Men som en disiplinert soldat i partiet forpliktet jeg meg og trakk meg fra partiet. Det kom tårer, ikke fordi jeg unnlot ansvaret, men fordi jeg måtte forlate partiet, som hadde gitt meg alt dette.»

Uttalte at han gjorde sitt beste for å opprettholde husets verdighet, og ga alle fra hver side av gulvet en mulighet til å snakke, sa Naidu at debatt og diskusjon må fortsette. “Vi jobber alle på våre egne måter (i politikken). Vi er ikke fiender; vi er rivaler. Vi må jobbe hardt for å overgå hverandre som konkurrenter, men ikke for å kjøre ned hverandre. Dette er mitt siste råd til dere alle,’’ sa han.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå