Netflix satsar på att bli en storspelare inom gaming

0
63

Netflix satsar på att bli en storspelare inom gaming, skriver Financial Times. Trots att tjänsten Netflix Games lanserades i slutet av förra året känner få ens till att den finns då mindre än 1 procent av Netflixanvändarna använder tjänsten, skriver tidningen. Men fram till årsskiftet ska antalet spel genom tjänsten fördubblas till ett 50-tal. FT skriver att det är ett logiskt steg för att ”locka en stor, hängiven publik” som ägnar så många timmar åt spelandet att man knyter till sig engagemang. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp. Omni Ekonomi hjälper dig att navigera i den just nu turbulenta ekonomiska verkligheten – med nyheter, analyser och handfasta råd kring din privatekonomi. I sommar får du testa Omni Ekonomi i tre månader för 99 kronor. Erbjudandet gäller även dig som har testat Omni Ekonomi tidigare.