IIT-Madras-plasseringer: Rs 21,48 lakh per år gjennomsnittlig lønnstilbud

0
43

Så mange som 80 prosent av studentene som valgte campusplasseringer i løpet av 2021-22 har mottatt jobbtilbud under utplasseringen 2021-22. (Fotokreditt: IIT Madras-teamet)

Med totalt 1 199 jobbtilbud mottatt fra 380 bedrifter under fase I og II av campusplasseringer, har Indian Institute of Technology Madras (IIT Madras) registrert det høyeste antallet jobbtilbud noensinne i løpet av et studieår.

I tillegg ble det også mottatt 231 tilbud om pre-placement (PPOs) fra studentenes sommerpraksisplasser, sa instituttet i en uttalelse. Dette har ført til totalt 1430 jobbtilbud, som er høyere enn det tidligere høyeste av 1151 jobbtilbud registrert i løpet av studieåret 2018-19.

Les |IIT-Madras tilbyr 4-årig grad i BS programmering og data Vitenskap; JEE-poengsum er ikke nødvendig

Dette inkluderer også 45 internasjonale tilbud fra 14 selskaper, som ifølge IIT-Madras også er en ny rekordhøy. Av disse kom 11 tilbud fra Rakuten Mobile, Inc., mens andre globale tilbud kom fra Glean, Micron Technologies, Honda R&D, Cohesity, Da Vinci Derivatives, Accenture Japan, Hilabs Inc., Quantbox Research, MediaTek, Money Forward, Rubrik, Termgrid og Uber.

Videre ga 131 oppstartsbedrifter så mange som 199 tilbud i løpet av denne fase I og II av campusplasseringen. I mellomtiden ble alle de 61 MBA-studentene også plassert denne sesongen, noe som førte til 100 prosent plassering for Institutt for ledelsesstudier, IIT Madras.

Subscriber Only StoriesView All

Premium

“Rupien er en valuta som gir bedre resultater mot dollaren på en handel-…

Premium

Delhi Confidential: Midt i Bihar-dramaet vil Harivansh gå av som nestleder …

Premium

Konstant sparring, kommunikasjonsgap, krypskygge: Hvorfor Nitish sluttet NDAPremium

Nitish Aayog: Er det duket for ham som motstander mot Modi? Abonner nå for å få 66 % RABATT

IIT Madras-plasseringen gjennomføres i to faser hvert år. Mens fase I hadde holdt mellom 1. desember og desember for 2021-22, begynner fase II vanligvis i andre halvdel av januar og fortsetter til slutten av studieåret. I 2021-22 pågikk fase II av campusplasseringer til 27. mai 2022.

Den gjennomsnittlige lønnen mottatt av studenter under campusplasseringer for 2021-22 er Rs 21,48 lakh per år. Den høyeste lønnen som tilbys er $250 000.

Så mange som 80 prosent av studentene som valgte campusplasseringer i løpet av 2021-22, har mottatt jobbtilbud under utplasseringen 2021-22.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå