Horoskop i dag, 9. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
45

Horoskop i dag, 9. august 2022: Tvillinger, Væren, Fiskene og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Det er et øyeblikk for å kvitte seg med forpliktelser i stedet for å ta på seg ekstra. Du bør være mer oppmerksom på å gjøre dine eksisterende relasjoner mer tilfredsstillende – og sørge for at en du er glad i. Husk at andre mennesker er langt viktigere enn økonomisk suksess.

TYREN (21. april – 21. mai)

Månens rolle i diagrammet ditt blir stadig mer praktisk, men du får også en god del emosjonell styrke og motstandskraft. Din himmelske oppgave i dag er å ta vare på andre mennesker med stor vennlighet, omsorg og omtanke, enten du vil eller ikke!

Subscriber Only StoriesSe alle

Premium

Forklart: Nærmer den globale inflasjonen en topp?Premium

Nitishs brudd med BJP: Bihar er klar for Mandal 2.0-politikk

Premium

Etter svik i Bihar vil Nitish Kumar gå ned i ettertiden som et selv…Premium

Mindre enn en uke igjen til Independence Day, tiranga-politikken får fart Abonner nå for å få 66 % RABATT

GEMINI (22. mai ; 21. juni)

Merkur, din planetariske hersker, spiller en betydelig rolle i nesten alle viktige himmelske aspekter i nær fremtid, selv om det er indirekte. Du kan oppleve at du på en eller annen måte, og sannsynligvis uten å mene det, blir sentrum for oppmerksomheten.]

KREFT (22. juni – 23. juli)< /p>

Du går fortsatt gjennom en enestående og minneverdig periode, selv om det ser veldig ut som om du kanskje tar lykken for gitt. Det er utrolig hva du kan finne å gruble over når du prøver! Økonomisk stress ser ut til å være alltid tilstede, men vil gå over snart.

LEO 24. juli – 23. august)

Du kan forbedre din handlefrihet ved å ta ansvar for dine egne valg. Eventuelle negative aspekter mellom nå og slutten av uken vil minne deg på at du må ha mer kontroll over dine personlige anliggender. Håndter problemer akkurat så snart du ser dem komme.

JOMFRU (24. august – 23. september)

Vanskelige dilemmaer nekter å forsvinne! Du vil lure på om du kan justere din egen tro og passe inn med andres krav. Men bør du i det hele tatt vurdere uvanlige tilbud – eller bare skru dem ned flatt? Du skjønner, du kan finne ut at hvis du går videre nå, vil omstendighetene ha endret seg når du er ferdig.

LIBRA (24. september – 23. okt.)

Annonse

Stå tilbake og ta en kul titt på noen av forpliktelsene dine. Mange områder av livet ditt må nå sees i dagens kalde lys. Du må undersøke detaljer og problemer som kan oppmuntre deg til å gjøre forbedringer i dine personlige anliggender for lenge siden.

SCORPIO (24. okt. – 22. nov.)

Du lurer fortsatt på om du har forpliktet deg for langt. Selv om du av natur pleier å gi andre fordelen av tvilen, er dette ikke fordi du tror de har rett. Det er fordi du mangler tillit til dine egne ideer. Vær litt mer bestemt denne uken.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Pluto er planeten som er ansvarlig for noen av de positive prognosene som er laget for deg det siste året. Det plager deg fortsatt, men hvis du bare ville akseptere at en rystelse i dine meninger og holdninger var nødvendig, ville du snart kvitte deg med all dvelende blues.

STEINBUKK ( 23. desember – 20. januar)

Annonse

Som Steinbukken vet du hvor viktig materiell sikkerhet er for ditt velvære. Det er derfor kjærkomne nyheter at en økonomisk sak som ble fullført denne uken, bør dempe mange av dine nåværende frykt. Hvis du er overemosjonell tidlig, ikke bekymre deg; på ettermiddagen vil du være mye mer rettferdig.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Du& #8217;går på et stramt tau. Gjør de riktige grepene og suksessen din vil være strålende. Selv nå blir skjebnen din formet av en strid solcellejustering som kommer til å hisse opp himmelen før mye lenger. Tiden er inne for å spille for enda høyere innsats enn tidligere.

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Du' 8217;er i et hemmelighetsfullt humør i dag, opptatt av å holde følelsene dine for deg selv. Det vil være øyeblikk når du vil være i en posisjon til å ta raske beslutninger om karrierespørsmål. Bruk for all del en utslett tilnærming hvis du ikke har noe imot å ende opp isolert eller alene. Ta romantiske løfter med en klype salt.

 

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå