Delhi-vær: IMD spår svært lite nedbør i dag, resten av uken

0
57

Maksimaltemperaturen er imidlertid satt til å øke til rundt 36 grader Celsius innen onsdag denne uken, indikerer varselet.

India Meteorological Department (IMD) varsler svært lite nedbør for Delhi på mandag og noen dager i uken fremover.

Tirsdag og onsdag vil sannsynligvis forbli tørre, mens svært lett nedbør kommer tilbake til prognose på torsdag. Det er ikke meldt regn for fredag ​​og lørdag, men skyet himmel kan vedvare.

Nedbør og overskyet himmel ga Delhi en hyggelig dag på søndag, da maksimumstemperaturen var 29,2 grader Celsius, fem grader under normalen for denne tiden av året. Minimumstemperaturen tidlig mandag var 25,1 grader celsius, to grader under normalen. Maksimumstemperaturen på mandag vil sannsynligvis legge seg på 33 grader Celsius.

Maksimumstemperaturen er imidlertid satt til å øke til rundt 36 grader Celsius innen onsdag denne uken, viser prognosen.

Kun for abonnenter StoriesSe alle

Premium

'Rupien er en valuta som gir bedre resultater mot dollaren på en handel-…

Premium

Delhi Confidential: Midt i Bihar-dramaet vil Harivansh gå av som stedfortreder …

Premium

Konstant sparring, kommunikasjonsgap, krypskygge: hvorfor Nitish avslutter NDA

Premium

Nitish Aayog: Er det duket for ham som motstander mot Modi? Abonner nå for å få 66 % RABATT < p>I løpet av de siste 24 timene har Safdarjung værstasjon, som fungerer som en markør for byen, registrert bare 2,7 mm nedbør. Observatoriet ved Palam registrerte 33,3 mm, det høyeste for noen stasjon i byen. Værstasjonen i Gurgaon registrerte rundt 27,6 mm nedbør mellom kl. 8.30 og 17.30 søndag.

Så langt denne måneden har Safdarjung registrert bare 20,1 mm nedbør, godt under normalen på 60 mm. et underskudd på rundt 67 prosent. Observatoriet ved Lodhi Road har registrert et enda høyere underskudd på rundt 77 prosent. Palam har imidlertid registrert overskytende nedbør – 82 mm mot en normal på 57,9 mm så langt denne måneden.

Ifølge en IMD-bulletin utgitt tidlig på mandag, ligger monsunbunnen sør for sin normale posisjon og er vil sannsynligvis forbli slik de neste tre til fire dagene. En vestlig forstyrrelse fortsetter å ligge over Sentral-Pakistan og nabolaget.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå