Delhi: To menn holdt for å stjele, videreselge telefoner etter å ha endret innstillingene

0
58

Maskinene ble brukt til å demontere telefonene og bytte kameraglass, bakpaneler og skjermer for å gi dem et nytt utseende, sa politiet videre. (fil)

I arbeidet med mange klager på rapping og ran i det nordøstlige distriktet, tok Delhi-politiet en mellomstatlig gjeng ved å arrestere to menn som angivelig endrer IMEI-numre på stjålne telefoner ved hjelp av spesiell programvare og videreselger enhetene på Chandni Chowk-markedet.

Politiet fant at siktede, Sameer (24) og Azim (21), som er opplært i å reparere telefoner/enheter, har «aktivt» ranet telefoner i Delhi og Uttar Pradesh. Politiet sa at 66 slike telefoner ble funnet fra et av gjemmestedene deres, sammen med en bærbar datamaskin, hvor politiet fant programvaren. Den hovedtiltalte, en Dehradun-basert ingeniør, som har drevet gjengen i minst tre år, er på flukt.

22. juli mottok politiet en klage om telefontyveri på Welcome politistasjon. Ved hjelp av CCTV-opptak og lokal etterforskning ble de to mennene arrestert utenfor Jafrabad T-banestasjon. De skal ha den stjålne telefonen og var på en stjålet sykkel, sa politiet.

DCP (Nordøst) Sanjay Sain sa: «Vi fant ut at de jobbet med en gjeng på 10-12 medlemmer. De ville ikke bare stjele telefoner, men også endre innstillingene og selge dem på lokale markeder. IMEI-numrene ble endret ved hjelp av tredjepartsprogramvare.»

Subscriber Only StoriesView All

Premium

Delhi Confidential: Raghav Chadha slår en lyrisk tone som han byr…

Premium

PMs kontor erklærer eiendeler til ministre, Modi donerer andel bare i prop…< img src="https://indianexpress.com/wp-content/plugins/lazy-load/images/1x1.trans.gif" />Premium

9 FIR-er, mange merknader: Shrikant Tyagi& #8217;s lange rekord av beryktethet

Politiet sa at de gjenfunne sakene er fra blant annet Paharganj, Kalkaji, Karol Bagh, Mukherjee Nagar, Hapur og Ghaziabad.

TO ER ALLTID BEDRE | Vår toårige abonnementspakke gir deg mer til mindre Kjøp nå