CUET UG 2022: Eksamen 8. august utsatt for Itanagar-aspiranter på grunn av store jordskred

0
80

CUET UG 2022: Disse to sentrene i Itanagar er Rajiv Gandhi University og NIT, og eksamen har blitt omlagt på grunn av store jordskred i området. (Representativt bilde. Ekspressbilde)

CUET UG 2022: Formann University Grants Commission (UGC), M Jagadesh Kumar, har kunngjort at National Testing Agency (NTA) har utsatt eksamen 8. august av Common University Entrance Test Undergraduate (CUET-UG) 2022 for studentene som møtte opp til opptaksprøven fra de to sentrene i Itanagar.

Disse to sentrene i Itanagar er Rajiv Gandhi University og NIT, og eksamen har blitt utsatt på grunn av store jordskred i området. I denne byen skulle 36 og 154 kandidater ta testen ved henholdsvis Rajiv Gandhi University og NIT. På grunn av kraftige jordskred i området kunne imidlertid bare tre kandidater nå sentrene.

Les |CUET UG 2022: NTA lanserer eksklusiv klageoppretting e-post id

 

Nå vil eksamenen til disse kandidatene avholdes mellom august 24-28, kunngjorde UGC-sjefen. Bortsett fra disse to eksamenssentrene, ble den vanlige opptaksprøven for universitetet gjennomført i 275 sentre over hele landet, med 64 472 registrerte kandidater.

Subscriber Only StoriesView AllPremium

Sajjid Chinoy: ‘Rupien er en valuta med bedre resultater mot t…

Premium

Delhi Confidensial: Midt i Bihar-dramaet vil Harivansh trekke seg som nestleder …Premium

Konstant sparring, kommunikasjonsgap, krypskygge: Hvorfor Nitish sluttet med NDA

Premium

Toll til flyselskaper: Gi detaljer om utenlandske reisende for 'risikoanalyse'. Abonner nå for å få 66 % rabatt

For noen dager siden hadde NTA også kunngjort at kandidater som ikke kunne delta i testen mellom 4. til 6. august, nå bli innkvartert i ferske spilleautomater mellom 24.-28. august som det også vil bli utstedt nye adgangskort for om noen dager. NTA-kilder sa at byrået, i samråd med University Grants Commission (UGC), gjennomgikk faktorene bak feilene i løpet av helgen i møter der utdanningsminister Dharmendra Pradhan også deltok. CUET er en datamaskinbasert test som JEE Mains.

Forklart av The Indian Express Ikke bare les nyhetene. Forstå det. Les våre daglige forklaringer Les nå