TNUSRB Rekrytering 2022: Resultat för underinspektörsexamen släppt; så här kontrollerar du

0
45

TNUSRB Rekrytering 2022: Styrelsen har också släppt listor över kandidater som är kvalificerade för nästa urvalsfas (rostermässigt såväl som registreringsnummer). (Representativ bild. Fil)

TNUSRB Rekrytering 2022: Tamil Nadu Uniformed Services Recruitment Board (TNUSRB) har publicerat resultaten för rekryteringsprovet som hålls för tjänsten som underinspektörer för polisen. Kandidater som dök upp för provet kan nu kontrollera sina poäng på den officiella TNUSRB-webbplatsen — tnusrb.tn.gov.in.

Styrelsen har också släppt listor över kandidater som är kvalificerade för nästa urvalsfas (rostermässigt såväl som registreringsnummer). För att kontrollera dessa listor måste kandidaterna helt enkelt klicka på listlänkarna som finns i ‘Direktrekrytering av underinspektörer vid polisen (Taluk & AR) – 2022’ menyn på startsidan.

Läs |UPSC Civil Services: Spelar examensämnen en roll i förberedelserna? Experter avkodar

TNUSRB-rekrytering 2022: Hur man kontrollerar resultatet för underinspektörsexamen

Steg 1: Besök den officiella TNUSRB-webbplatsen — tnusrb.tn.gov.in.< /p>Berättelser endast för prenumeranterVisa allaPremium

Delhi Confidential: Raghav Chada slår en lyrisk ton när han tar farväl…

Premium

Premiärministerns kansli deklarerar ministrarnas tillgångar, Modi donerar andelar endast i…

Premium

9 FIR, många meddelanden: Shrikant Tyagis långa historia av ryktbarhet

Premium

Efter pandemin, anställda ovilliga att återvända, företag tar kontor till små… Prenumerera nu för att få 66 % RABATT

Steg 2: På startsidan, scrolla ner till menyn för ‘Direktrekrytering av underinspektörer från polisen (Taluk & AR) – 2022’.

Steg 3: Klicka på länken som läser ‘Logga in för skriftliga provbetyg’.

Steg 4: Logga in med ditt användar-ID och Lösenord. Resultatet kommer att synas på din skärm.

Steg 5: Ladda ner och spara för framtida referens.

Kandidater bör komma ihåg att kandidater måste vara 20 till 30 år gamla för att vara berättigade till dessa lediga tjänster. Dessutom bör kandidater ha en kandidatexamen från vilket universitet som helst som erkänns av UGC. De manliga kandidaterna bör vara 170 cm långa och kvinnliga kandidater bör vara 159 cm långa.

PDF:n kommer också att innehålla listan över öppna kandidater (SPORTS) som fick samma betyg som de senaste kandidaterna i sina respektive samhällen och har provisoriskt kallats till CV, PMT, ET och PET för tjänsterna som underinspektörer för polisen (Taluk och AR) – 2022.

Samtidigt bjuder styrelsen även in ansökningar om Gemensam rekrytering av Gr. II poliskonstaplar, gr. II Jail Warders and Firemen 2022. Intresserade kandidater kan ansöka om dessa tjänster på den officiella TNUSRB-webbplatsen — tnusrb.tn.gov.in.

TVÅ ÄR ALLTID BÄTTRE | Vårt tvååriga prenumerationspaket ger dig mer till mindre Köp nu